Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Dames 1 HGC tot nu toe alles gewonnen!

26-9

Na de eerste drie wedstrijden in de Overgangsklasse B staat HGC bovenaan de ranglijst met het maximale aantal punten. Negen punten uit drie wedstrijden evenals Were Di uit Tilburg. De wedstrijden tegen Helmond, de Terriërs en HCKZ waren duels met van beide kanten hoog tempo en veel fysieke kracht. Een mooi resultaat en aantrekkelijk hockey, iets wat de vele toeschouwers ook niet ontgaan is.

Openingstreffer van het seizoen is gemaakt door Loes Stijntjes een aanwinst voor het team en het enige nieuwe gezicht binnen de selectie van Dames 1 HGC. Keepster Anke van Goudoever houdt haar goal graag schoon en dat is te zien. Slecht twee keer gepasseerd.

Een mooie start van een veelbelovend seizoen.


 De derby tegen HCKZ is afgelopen zondag geëindigd in een 4-1 zege voor HGC. In de eerste helft werd er vooral hard gestreden op het middenveld en had HCKZ de meeste kansen en cirkelpenetraties, die net niet afgemaakt werden. Vlak na rust viel al snelde één nul door balverlies van HCKZ en een uitbraak op volle snelheid van Anne Abendroth en Nicole van Jaarsveld. Ook Femke Bijen kon profiteren van een verdedigingsfoutje bij HCKZ en vol de bal in de verre hoek slaan vanaf de kop cirkel. Karlijn Scheepens en Floor Borstlap maakten de score compleet. Voor een foto-impressie/ foto's Anja van Jaarsveld ©HGC en Rob Abendroth ©HGC

https://photos.app.goo.gl/ekLMnGBFwyxiaR1j2 SHIRTSPONSOR DAMES 1 HGC

Reacties

Lieve Antvelink

Super 💪🏻
29-9-2017 @ 00:15:35

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV