Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC ontvangt EHBO doos van HMC !

3-8 HGC ontving recent van HMC (Haaglanden Medisch Centrum) een speciale EHBO-doos. Ook zijn er twaalf EHBO-filmpjes ontwikkeld waarin een sportarts van HMC de meest voorkomende sportblessures behandelt.


HMC heeft veel expertise op het gebied van sportletsels.

Om sportclubs in de regio Den Haag te ondersteunen bij de behandeling van sportletsels, is een speciale EHBO-doos gemaakt. Ook zijn er twaalf EHBO-filmpjes ontwikkeld waarin een sportarts van HMC de meest voorkomende sportblessures behandelt. Twintig sportclubs ontvingen onlangs deze EHBO-doos van HMC. Deze EHBO-dozen worden een jaar lang gratis bijgevuld door HMC. Ook op HGC vond onlangs een speciale overhandiging plaats door mevrouw Dr. Renee Barge, lid van de raad van bestuur van HMC, aan Judith Kokkedee, bestuurslid Jeugd en verenigingsmanager Rudolph van Dusseldorp.

HMC is werkzaam in het hart van Haaglanden vanuit 3 locaties: HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde. Ook zijn er buitenpoliklinieken in Monster, Wassenaar en het Statenkwartier (President Kennedylaan). Hier houdt een aantal specialismen spreekuur en kunt u terecht voor bloedafname en kleine verrichtingen. Meer informatie over HMC op:  https://www.haaglandenmc.nl/


Reacties

Hans-pieter van Beek

Goed initiatief! Waar zijn de filmpjes te bekijken?
6-8-2017 @ 14:21:02

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV