Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Bitjes Happen !

3-8

Ook dit seizoen kunnen leden van HGC (tegen kostprijs, € 35,00) weer een op maat gemaakt bitje laten maken bij Orthospecialist Benoordenhout van de orthodontisten Jan Willem de Boer en Ellen Grupping. 

De grote bitjeshapdag zal plaatsvinden op woensdag 5 september tussen 14.00 en 17.00 uur. Op woensdag 19 september kan je je bitje ophalen op HGC.

Wie voor die tijd een bitje wil laten maken, bijvoorbeeld omdat je geen bitje (meer) hebt, of op 5 september niet naar HGC kan komen, mag een afspraak maken in de praktijk, Johannes Bildersstraat 13 in Den Haag (Benoordenhout), telefoon 070 - 3242706. Vermeld dan wel in welk elftal van HGC je zit.


Jan Willem geeft aan dat kinderen in de E- en F-jeugd leeftijd meestal nog zoveel aan het wisselen zijn, dat een op maat gemaakt bitje vaak niet zinvol is. Het dragen van een bitje is echter ook voor deze kinderen verplicht tijdens wedstrijden en trainingen. Het bitje dat je in de (sport)winkel of op HGC kunt kopen voldoet in principe voor deze kinderen! Ook voor kinderen met een beugel kan dikwijls wel een bitje worden gemaakt.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV