Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Jeugd

Verkiezing coach van het jaar Jongens en Meisjes

9-6

Verkiezing coach van het jaar Jongens en Meisjes

De bekendmaking van de coach van het jaar in het seizoen 2016-2017 voor de Jongens en Meisjes vindt plaats tijdens de afsluiting van het seizoen a.s. zondag 11 juni!
 
Vele coaches zijn door hun team genomineerd, dat wordt nog een zeer spannende wedstrijd…..
 
  
Jeugdpullen

HGC’s oud-H1 arts Coks Bosman stelde in zijn functie van bestuurslid jeugdhockey in 1991 twee tinnen bierpullen in, bestemd voor de jaarlijks aan te wijzen jeugdcoaches van het jaar, zowel bij de meisjes als de jongens.

Deze pullen zullen ook dit jaar weer worden uitgereikt tijdens de afsluiting van het seizoen a.s. zondag 11 juni. Op de oproep naar alle Jeugdleden om zelf aan te geven wie zij de coach van het jaar vinden, kregen we vele reacties. Hier een aantal treffende citaten bij de genomineerden.

De genomineerden zijn:

Meisjes

Joura Nahon-Ortega, coach van MC9

Wij vinden Joura van C9 dé coach van het jaar. Zij is zo ontzettend positief. Tijdens dit seizoen zijn er door omstandigheden 3 meisjes mee gestopt. Ondanks de dunne bezetting bleef zij positief en wist de meisjes zo te motiveren dat ze voor haar bereid waren nog meer hun best te doen.
Verder heeft ze er een echt team van gemaakt die voor elkaar door het vuur gingen. Het leukste jaar tot nu toe! De leukste, liefste en altijd lachende coach

"Jammer dat we verloren hebben meiden, maar ik ben zo trots op jullie,” was altijd haar slotwoord.

Het plezier heeft voorop gestaan voor deze coach!

Ze verdient het niet alleen om coach van het seizoen te zijn, ze is het wat ons betreft allang al! En daarom moet Joura, coach van de MC9 coach van het seizoen worden!

Ze had altijd een lach op haar gezicht , ook al verloren we. Ze bracht zelfs een taart naar de laatste wedstrijd, ook al waren we geen kampioen!

 

Irene van Leeuwen, coach van MD1

Irene heeft vol overgave gedurende het hele jaar MD1 getraind en gecoached en heeft het team werkelijk vooruit geholpen.

 

Barry van Soest, coach van MB4

De beste coach van dit jaar is Barry van Soest, coach MB4. Al jaren lang zet hij zich in op HGC, en hij heeft nu twee keer gecoacht. Maar Barry is meer dan een coach voor ons. Het hele jaar door heeft hij hard gevochten voor ons team. Zo heeft hij extra trainingen op donderdag, ook wel ons bootcamp genoemd, georganiseerd die hij zelf het hele jaar door heeft gegeven in zijn eigen vrije tijd en organiseert hij een teamdag om de teamspirit erin te houden. Dankzij hem is meiden B4 dit jaar niet alleen zaal-, maar ook veld kampioen geworden!

Barry is de beste coach van dit jaar omdat hij ons team een echte aanvulling geeft. Dat we hem als coach hebben maakt ons een echte kampioen. Het was een fantastisch jaar.

As I am the goal keeper, I can get easily frustrated at myself if I let in a goal. He has helped me learn to count the balls I save and not the balls I let in. He is a very outgoing and fun coach to have on the team and can help everyone get into good spirits before the game.

Hij is enorm toegewijd en geeft veel zorg en tijd over ons team.

De deelname aan trainingen wordt goed gevolgd en gewaardeerd. Coachen op niveau. Iemand die elke speler weet te waarderen en met positieve feedback naar het maximaal haalbare brengt. Heerlijk om hem te zien werken vanaf de zijlijn. Dus het kan er maar een zijn, barry!

 

Bob Verhoeff en Tekke Panman, coaches van MD6

Top coach team: Bob en Tekke. De heren hebben het hele jaar werkelijk het hele team op een super positieve manier gecoached! Geen onvertogen woord onderling tussen de dames en alles werd op een positieve manier besproken. Het barst van de leuke en originele initiatieven waarbij sportiviteit, samenwerking, plezier en het kind centraal staan. Een logeerweekend aan het begin van het seizoen, een kickboxactiviteit om de dames te laten wennen aan de grotere 2e jaars D die ze in andere clubs letterlijk af en toe tegen het lijf liepen, later in het seizoen. Zo nu en dan werd er een extra training georganiseerd. Dit heeft ook zeker geholpen tijdens de zaalcompetitie waar de dames kampioen zijn geworden.

Daarna hebben we met het hele team getrained voor de cpc 5 km. De coaches hebben ieder weekend door weer en wind met de dames door de duinen van Meijendel hardgelopen om ze klaar te stomen en ze hebben het allemaal gehaald! Door al deze zaken, en we zijn er ongetwijfeld nog een paar vergeten, denken wij dat deze twee heren met kop en schouders boven alle coaches uitsteken!!!

 

Jean-Pierre van Mulbregt, Onno Kal en Anneke Wever-Brouwer, coaches van MD5

Wij, de ouders van MD5 nomineren "en masse" het coachings duo Jean-Pierre van Mulbregt en Onno Kal

Wij zijn zo blij met dit gouden duo, of eigenlijk zijn zij een trio met Anneke Wever als manager. Dit doen ze zonder meer gesmeerd, ge-olied, vol overgave, mega enthousiast, kortom ongekende coachings kwaliteiten die wel eens de aandacht mogen die zij verdienen. Van harte hopen wij dat zij winnen : dubbel & dwars verdiend

They instil team spirit, team building and team etiquette, they are also attentive and encourage positivity with a healthly dose of humour.

Het is een topteam met naast top-management en -trainers, absoluut top-coaches die deze prijs, de tinnen bierpul, voor 300% verdienen!

Zij verwachten van de meisjes dat ze er voor 100% voor gaan en geven hen daarbij de juiste, stimulerende instructies en leerzame tips. Tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat er ook veel gelachen wordt en zijn zij nadrukkelijk heel positief in hun opbouwende kritiek.

 

Yara Casteleijn, coach van MA1

Wat zij in haar 1e jaar als coach allemaal bereikt heeft met ons is geweldig.

 

Jongens

Esther Cohen en Bernard Taverne, coaches van JB4

Nu al legendarisch, heeft van een hoop Lost Boys een goed samen spelend en bijna kampioens team gemaakt met een mix van moeder liefde en strakke motivatie!

 

Diederik en Jacco Kokkedee, coaches van JD2

Diederik en Jacco van JD2 zouden coach(es) van het jaar voor de jeugd moeten worden, vinden wij van JD2.

Ze evalueren op een positieve manier de wedstrijden en vertalen dat in dringende, doch vriendelijke instructies voor de trainingen.
We zijn dankzij onze coaches een hecht team geworden en we hebben het gevoel dat we worden beloond voor het harde werk van afgelopen seizoen. Wij zijn supertrots op deze coaches!
Gewoon omdat ze het waard zijn! Echt een magisch duo!

Diederik en Jacco zijn op de momenten dat het kan altijd hartstikke grappig, maar als het wel moet dan zijn ze streng en proberen ze ons als team beter te maken. En dat werkt goed.

"Ze zijn de besten omdat ze mij achter hebben gezet waardoor ik veel vaker de bal heb en veel heb geleerd maar vooral ook omdat Diederik ook zelf een balletje meeslaat en wij dat cool vinden en dat ook willen kunnen;-)"

Omdat ze ons laten winnen van teams waarvan je anders niet had gewonnen. En we nu tweede staan.
Ze helpen je beter te worden en zijn altijd bij HGC.
Ze helpen je heel erg met sportief gedrag, met je karakter en uithoudingsvermogen. En met winnen.

 

Luc Schellekens, coach van JD1

De beste coach is natuurlijk Luc Schellekens van JD1.

Hij weet de jongens altijd goed te motiveren, ze luisteren heel goed naar hem; zo gaat mijn zoon de avond voor de wedstrijd altijd heel vroeg naar bed en wil hij goed eten, bijvoorbeeld een gezonde pasta.
Echt alle jongens van het team kijken naar hem op en zijn dol op hem. Dat is zo fijn om te zien!! Ook heb ik het team dit jaar ontzettend vooruit zien komen!! En hij steekt ontzettend veel tijd in het team.

Kortom de beste coach ever!!

Als er namelijk iemand de beste trainer/coach van het seizoen is, dan is het absoluut Luc Schellekens. Luc is een trainer/coach die zich enorm inspant om de jongens professioneel te begeleiden en de hockeyvaardigheden te ontwikkelen, zowel als individu als als team. Daarnaast doet hij er alles aan om de jongens tot een hecht team te smeden. Door zijn training en coaching heeft JD1 het afgelopen seizoen zowel op het veld als in de zaal tophockey gespeeld.

Nou das heel simpel, Luc JD1 Luc is in staat om uit een smal aanbod van spelers spaghetti te maken.
HGC mag in zijn handjes knijpen met een coach als Luc , de wijze waarop hij dat doet, zijn gedrevenheid, zijn mentaliteit en zijn 200% commitment..

 

Lucas Martinez, coach van JA1

Uitstekende coach. Motiveert deze groep zeer positief. De heren van JA1 zijn zelfs bereid cupcakes te bakken en knakworsten te verkopen om hem nog een seizoen op HGC JA1 te laten coachen!

En nu maar wachten tot a.s. zondag! 
 
 
 
Gelukkig hebben wij op HGC deze coaches niet ! 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV