Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

HGC HOCKEY SKILLS & TRICKS!!!

9-3

Het zaalseizoen is voorbij, tijd om je hockey skills op het veld aan te scherpen voor de tweede helft van het seizoen! Zaterdag 18 en 25 maart as. en 1 en 8 april  as. organiseert HGC voor de fanatiekelingen uit onze eigen jeugd weer techniek trainingen.  Alle trainingen worden gegeven door toptrainers en tophockeyers en zijn puur gericht op het verbeteren van de individuele technieken. Tijdens de trainingen zullen alle technieken duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan en komen natuurlijk de nieuwste tricks aan bod!

Kinderen worden ingedeeld naar op gelijkwaardig niveau. Mocht dat gezien het aantal inschrijvingen niet mogelijk blijken, dan zullen wij dat laten weten.  Een groep bestaat uit minimaal vier tot ca. zes deelnemers, zodat veel individuele aandacht aan elk kind gegeven kan worden.  

E-jeugd: van 16.00 – 17.00 uur.
D en C-jeugd: van 17.15 – 18.30 uur. 

De kosten bedragen € 100,-- vier trainingen voor de E-jeugd en € 125,-- voor de D- en C-jeugd. Het is niet mogelijk voor één training in te schrijven. Eigen wedstrijden gaan te allen tijde voor. Wij zullen ervoor zorgen dat deze training wordt ingehaald.

Schrijf je snel in! Zodra wij het maximale inschrijvingen bereikt hebben, zullen wij de inschrijving sluiten. 


Bezoekersregistratie
 

HGC TV