Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

ABN AMRO 3 vs. 3 Cup: Geef je er snel voor op!

9-3

Speciaal voor jongens en meisjes met de D-leeftijd organiseert HGC's hoofdsponsor ABN AMRO samen met Jorrit Croon de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. (En ook H1 HGC spelers Rik van Kan en Wiechert Schut komen in actie!).


De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en het niveau is hoog! Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij je met twee vrienden/vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit jouw regio! Als je in jouw regio bij de winnaars hoort kwalificeer je je voor de finaledag tijdens de ABN AMRO Cup op HC Rotterdam. Geef je dus snel op voor de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup!

voor aanmelden kijk op de HGC website of op www.abnamro3vs3cup.nl

ABN AMRO is al sinds jaren actief in hockey. De bank sponsort een groot aantal hoofdklasseclubs en hockeyverenigingen in het land. Ook is ABN AMRO een van de founding partners van de succesvolle Euro Hockey League en de Hockey Academie, een opleidingsinstituut voor talent met meerdere locaties verspreid over Nederland. Daarnaast ondersteunt ABN AMRO onder meer het G- en LG-hockey (gehandicapten) en het studentenhockey.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

Bezoekersregistratie
 

HGC TV