Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Jorrit Croon komende 3 seizoenen bij HGC

15-1

Het bestuur van HGC maakt bekend dat Heren 1 HGC speler Jorrit Croon zijn contract met HGC heeft verlengd met 3 seizoenen (t/m seizoen 2019-2020).


Jorrit (18) speelt nu voor het derde seizoen in het eerste team van HGC. Hij is speler in Jong Oranje geweest en heeft in het Oranje herenteam gespeeld tijdens de Olympische Spelen in Braziliƫ. Hij maakt deel uit van de trainingsgroep van Oranje die van 12 - 31 januari een stage in Zuid Afrika heeft. Jorrit is door de internationale hockeyfederatie FIH genomineerd in de categorie "Rising Star of the Year 2016". Hij is genomineerd als "Haags Sporttalent 2016" en is in zijn woonplaats Leiderdorp onlangs verkozen als "Sportman van het jaar 2016".


Jorrit verklaarde het naar zijn zin te hebben op HGC en dat hij graag een bijdrage wil leveren aan de verdere opbouw van Heren 1 HGC. Voorzitter Tjeerd Boven zegt: "Jorrit is niet alleen een bijzonder talentvolle speler, maar vooral een teamspeler, die zich ontwikkelt tot een leider in het veld. Ook zijn actieve betrokkenheid bij de door Heren 1 HGC captain Floris van der Linden opgerichte "Stichting Meet-n-Move", die vluchtelingenkinderen kennis laat maken met sporten, zegt veel over Jorrit."


Bestuur en Commissie Tophockey van HGC zijn blij met Jorrit's besluit en wensen hem een mooie verdere toekomst bij HGC en in de Oranje-teams waarin hij speelt. HGC is vastbesloten de rest van het lopende seizoen en ook daarna haar sportieve ambities met betrekking tot Heren 1 waar te blijven maken.

Reacties

Arent Droogh

Goed voor Heren 1, geweldig voor de jeugd! Top!!
15-1-2017 @ 20:18:35

Liesbeth Maatman

superrrr
15-1-2017 @ 21:24:09

Rosalie Cerutti-Ravenswaay

Heel mooi nieuws!
16-1-2017 @ 09:35:10

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV