Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Mini's

HGC gaat voor sportplezier van kinderen!

2-11

Door verschillende sportbonden, waaronder de KNHB, zijn de thema-avond ‘Lang leve de sportouder’ en het programma TV-Sportplezier ontwikkeld.

Op dinsdagavond 22 november komt Isabella Kruiswijk voor de ouders van de mini’s en de D-jeugd de thema-avond ‘Lang leve de sportouder!’ verzorgen; van 20.00-22.00 uur in het Oude Café. 

Deze thema-avond is ontwikkeld door Tischa Neve (kinder- en jeugdpsycholoog) en Steven Pont (systeemtherapeut en mediator). 


Tijdens de avond gaan we in op het sportplezier van kinderen en de rol die ouders daarin kunnen hebben. Samen proberen we de vraag "Wat kan er verwacht worden van de ouders langs de zijlijn?” te beantwoorden. Graag aanmelden via [email protected].


Waarom is Tv Sportplezier opgezet?

Kinderen willen plezier tijdens het sporten. En geen schreeuwende, ruziënde ouders langs de lijn. Verenigingen willen een prettig en veilig sportklimaat op de club. En ouders willen dat hun kind zich goed ontwikkelt en vrolijk opgroeit. Alhoewel alle betrokken partijen dit willen, is het geen vanzelfsprekendheid dat dit aanwezig is bij het sporten.

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV