Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Steun de club en bestel via onzeclubwinkel.nl !

14-11

De feestmaand staat weer voor de deur en via www.onzeclubwinkel.nl kan je door middel van jouw aankopen zowel HGC als jou zelf sponsoren.


Met OnzeClubwinkel kan jij HGC sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost!  Jij doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar HGC.

 

Zo werkt het
1. Selecteer HGC en OnzeClubwinkel zorgt dan dat de commissie bij HGC terecht komt.
2. Vind vervolgens je webshop via de zoekbalk of categorieën en klik erop. Je wordt doorgelinkt naar de webshop.
3. Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je dat gewend bent.
4. Zodra er een aankoop of boeking is afgerond gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar HGC. En het kost jou niks extra!

 

Aangesloten webshops
We hebben meer dan 300 webshops aangesloten op ons platform, waaronder Bol.com, de Bijenkorf, Media Markt, Booking.com en Expedia. Ondertussen werken wij hard om zoveel mogelijk nieuwe webshops aan te sluiten.
 

Percentages
Het percentage dat van het aankoopbedrag uitgekeerd wordt aan de vereniging verschilt per webshop en product(categorie). Een aankoop of boeking kan tussen de 1% en 8% per aankoop opleveren voor jouw vereniging. 
 

Waarom OnzeClubwinkel?
OnzeClubwinkel is opgericht in 2008 en was daarmee het eerste platform dat op deze manier extra inkomsten genereerde voor verenigingen en goede doelen. Door onze goede contacten met webshops weten wij altijd de hoogst mogelijke commissies te garanderen en op die manier zoveel mogelijk geld voor verenigingen binnen te halen.
 

Nog niet alles duidelijk?
Ga naar Veelgestelde vragen.
 

Voor jezelf sparen?
Wil jij, naast dat jij je club sponsort, ook voor jezelf sparen?

Maak dan een account aan. Dan ontvang jij zelf ook een deel van de commissie.
Dat betekent dus dat je altijd korting krijgt op je aankoop of boeking.
 

Aanmelden
Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets


LET OP: Het is belangrijk dat jouw aankoop helemaal via Onzeclubwinkel verloopt. Als je bijvoorbeeld eerst rechtstreeks bij de webshop kijkt en daarna naar Onzeclubwinkel gaat om je aankoop te doen kan er een ‘cookie’ blijven hangen. Je aankoop wordt dan niet bij Onzeclubwinkel geregistreerd en wij ontvangen dan geen commissie. Zorg dat je de cookies verwijdert! Het kan ook zijn dat je bij een eerste bezoek aan bepaalde webwinkels een account moet aanmaken waarna je een bevestigingsmail met inloggegevens krijgt. Als je via die mail naar de webshop gaat wordt de aankoop óók niet geregistreerd! Behalve deze redenen gaat er ook wel eens \'gewoon iets mis\' in de systemen of connecties tussen systemen. Heb je je aankoop via Onzeclubwinkel bij de webshop gedaan en geen bevestiging van ons gekregen? Stuur dan altijd een contactbericht of een mailtje! We zullen dan proberen de aankoop alsnog via ons systeem te laten verlopen.


Gerelateerde nieuwsberichten

Onze Club als circulaire Hub!
 

HGC TV