Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Bestuur

Benoemingen seizoen 2022-2023:

17-6

Benoemingen seizoen 2022-2023:

Annemiek Hilders - van Staveren droeg tijdens de ALV van 24 november jl. het secretariaat over aan Inge Driessen - Roos en werd door onze voorzitter bedankt voor haar inzet voor HGC en benoemd tot Gazelle.

Hans Dullaert was helaas niet aanwezig bij de ALV maar trad terug als penningmeester, ook hij werd door de voorzitter bedankt voor zijn inzet en werd tevens benoemd tot Gazelle. Inmiddels wordt het penningmeesterschap waargenomen door Wouter Koopman.

De voorzitter bedankte ook Robert Sonneveldt als langstzittend bestuurslid voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Robbert heeft zich jarenlang de bestuursfunctie Senioren bekleed en de laatste vier jaren ook de functie bestuurslid accommodatie. Wat geen makkelijke portefeuille is geweest. De voorzitter benoemde Robbert Sonneveldt ook tot Gazelle. De portefeuille Accommodatie wordt inmiddels waargenomen door Edward Nieuwenhuys.

Lisa Harteveld werd na haar laatste thuiswedstrijd benoemd tot Gazelle. Lisa speelde 9 seizoenen bij Dames 1, gedurende 8 jaar was zij captain. Wij danken Lisa voor haar inzet bij Dames 1 en wensen haar al het beste voor de toekomst.

Donderdag 15 juni werden tijdens de ALV de volgende mensen in het zonnetje gezet:

Jan Thijs Maatman nam afscheid als bestuurslid topjeugd en werd benoemd tot Gazelle. Jan Thijs zal binnen de club nog steeds actief blijven. 

Rudolf van Dusseldorp nam afscheid als speaker van Heren 1. Rudolf is al vele jaren zeer actief voor HGC en heeft al meerdere erkenningen ontvangen. 

Rik Komor  onze Topcommunicatie man, die al meerdere malen erkend is binnen HGC vanwege zijn vele vrijwilligersactiviteiten werd benoemd tot Erelid. Rik draagt zijn Topcom activiteiten over aan Renu Chowdhury. 
 
Wij danken deze toppers voor hun geweldige inzet, al die jaren, voor HGC. Een vereniging als HGC kan niet zonder vrijwilligers en daar zijn deze vrijwilligers een mooi voorbeeld van.

Wilt u weten wie er nog meer zijn benoemd vanaf 1904,  klik HIER

 

HGC TV