Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Selectiebeleid, wijzigingen O12-teams en trainen met nieuwe teams

14-6

Selectiebeleid, wijzigingen O12-teams en trainen met nieuwe teams

Na de bekendmaking van de nieuwe teams op zondag 18 juni, is er voor alle jeugdteams de mogelijkheid om vanaf maandag 19 t/m 30 juni op eigen gelegenheid met de nieuwe teamsamenstelling te trainen.

Een veld reserveren kan via: [email protected]


Voor TOP- en opleidingsteams worden de trainingsmomenten gecommuniceerd door de (nieuwe) trainers/coaches.

Selectie- en indelingsbeleid
Na de mini's, bij een leeftijd van tien jaar, stromen de spelers door naar de Jeugd. Een fase waarin kinderen veel veranderingen ondervinden qua sociale en fysieke ontwikkeling. We proberen de kinderen daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doen we door bij teamindeling en teambegeleiding (coaching en training) rekening te houden met deze sociale en fysieke aspecten. Dit doen we onder andere door een zorgvuldige samenstelling van zowel selectie- als jeugdteams.

 

Wat u moet weten…het zal nooit 100 % naar ieders wens zijn…. Dat is schielijk onmogelijk. Maar er is veel energie gestopt in het proces om het zo goed als mogelijk in te delen. Mocht er toch een ‘probleem’ zijn dan kunt u ons altijd benaderen om samen te kijken hoe eea tot stand is gekomen. 

 

In de O8-O9-O10 delen we de teams in. We hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en laten meerdere indicatoren meewegen voor de indeling.


Het kan zo zijn dat een speler bijvoorbeeld uit de O12-2 ‘opnieuw’ wordt ingedeeld en daardoor in de O12-3 terecht kan komen, bijvoorbeeld omdat hij/zij daar beter op zijn/haar plek is.


Voor eventuele opmerkingen of vragen zal 72 uur na bekendmaking het afzonderlijke E-mailadres [email protected] worden geactiveerd dat gedurende 4 dagen open zal staan, daarna zal er (indien op een beschaafde manier gereageerd wordt) beantwoord worden. Mocht er twijfel zijn over de aard en toon dan wordt beoordeeld door de commissie Sportiviteit & Respectof er gereageerd gaat worden.

Vragen die via andere kanalen of eerder worden verstuurd, worden niet in behandeling genomen. 


Extra bijdragen en commitment;

Mocht uw kind te zijner tijd worden uitgenodigd deel te nemen aan een opleidingsteam of selectieteam dan zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden. Deelname is een vrije keuze maar indien de speler deelneemt dan committeert hij/zij zich aan de voorwaarden, liefst gesteund door de ouders.


Wijziging O12-teams seizoen 2023-2024

Vanaf seizoen 2023-2024 zullen er wijzigingen doorgevoerd worden voor de O12-1 en O12-2 teams. Voorheen kenden we deze teams als opleidingsteams.
Komend seizoen zullen MO12-1 en JO12-1 vallen onder TOP-jeugd. MO12-2 en JO12-2 blijven opleidingsteams.

JO12-1 en MO12-1 hebben een TOP-trainer/coach en zullen 3x per week training krijgen en een verplichte deelname aan de Fit & Fun week.*

JO12-2 en MO12-2 krijgen 3x per week training van een TOP-trainer en een verplichte deelname aan de Fit & Fun week. Coaching wordt onder begeleiding van HGC door ouders verzorgd. Wanneer HGC een coach voor deze teams kan realiseren wordt er een kleine extra bijdrage in rekening gebracht*

* Door de wijziging binnen de opleiding van de O12-1 en O12-2 teams wordt er voor O12-1 een gereduceerde TOP-bijdrage gevraagd van €175.
Voor de O12-2 teams wordt er een opleidingsbijdrage van €125 gevraagd. Wanneer er een coach kan worden gekoppeld aan het team wordt er een toeslag van €25 in rekening gebracht per kind.Het Fit & Fun programma wordt op een later moment, voor de zomer, nog gecommuniceerd via de website en HGC-app.
Fit & Fun is in de week van 14 t/m 18 augustus. 

HGC TV