Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Voordaan - HGC: 0 - 5

21-4 zaterdagavond 15 april 2023


"We" kwamen van een ijskoude kermis, met een mooie prijs thuis. Het gaat in deze rubriek in de opening vaak over regen en zon, maar hier was het voor de tijd van het jaar wel erg koud. Schrijver dezes is nu nog aan het bijkomen van een irritante en hardnekkige verkoudheid. Heren 1 HGC floreerde in dit gure klimaat. En er waren toch bijzonder veel HGC supporters, minstens zoveel als Voordaan op de been bracht.

Het is natuurlijk geen grote verrassing dat er nu echt punten te halen zijn als je bij de hekkensluiter op visite gaat. En dat is best sneu voor het ontvangende team, ze kwamen er inderdaad niet erg aan te pas. HGC domineerde van begin tot het eind. De paar keer dat Voordaan lastig kon worden was er de grote man in het HGC goal, Sam van der Ven, die scoren onmogelijk maakte. Maar laten we ons als HGC niet op de borst gaan slaan over hoe goed dit nu allemaal wel was. Heren 1 HGC deed wel zijn sportieve plicht en liet de ontredderde tegenstander achter met 0-5 op het scorebord. Mooi, 3 punten in de knip bij HGC. We begrijpen dat het team dit op gepaste wijze heeft gevierd bij de captain thuis in Amsterdam. Nadere details vanzelfsprekend onbekend.

Scoreverloop:
min 17: sc Seve van Ass 0-1
min 17: vd Karst Timmer 0-2 , zijn eerste dit seizoen!
min 20: vd Alan Forsyth 0-3
min 31: sc Seve van Ass 0-4
min 41: vd Kast Timmer 0-5Op naar de volgende wedstrijd. Vastberaden, met focus en overtuiging de volle 3 punten binnen slepen als zondag 23 april Heren 1 Schaerweijde aantreedt. Jullie zijn al op HGC om 12:25 uur voor de thuiswedstrijd Dames 1 HGC-Tilburg.

HGC-ers , kom aanmoedigen!

Zondag 23 april 2023 om 14:45 uur
Heren 1 HGC - Schaerweijde


Topscorers per 15 april 2023:

    

vlnr: Seve van Ass, Karst Timmer, Alan ForsythStand:

Uitslagen:

 
Programma:

(bron HOCKEY NL)

Video:

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 Voordaan - HGC is een Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers.

KLIK HIEROP


Seve van Ass legde er 2 strafcorners in vandaag


Alan Forsyth en Jan van 't Land actie

 

Willem van Campen en Pieter Schulpen actie


Marc Boltó en Casper Berkman in actie

foto's © HGC

 

HGC TV