Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - Oranje Rood: 1 - 1

12-4 zondag 2 april 2023


Na het Paasreces, als opmaat naar de komende wedstrijd tegen Voordaan, een korte terugblik op de wedstrijd tegen Oranje Rood op 2 april j.l.

Een blije line-up met HGC Mini's was paraat:Ja, Heren 1 HGC is op jacht naar punten. Dat weten we allemaal. De inzet is altijd om te winnen en dus ook  als Oranje Rood op de Roggewoning te gast is. Dat gaat, zoals we weten, niet vanzelf. Het was een wedstrijd die gelijk opging. We herhalen: er waren genoeg kansen aan beide zijden én er stonden twee zeer goede keepers aan beide zijden. In de 46ste minuut scoorde Oranje Rood uit een strafcorner de 0-1. HGC captain Seve van Ass mocht in de 55ste minuut aanleggen voor een strafbal en noteerde de gelijkmaker 1-1. Dat bleef de einstand en dát resulteerde in een gelijke verdeling van de punten. 1 punt voor Oranje Rood en 1 punt voor HGC. Nu stief doorgaan en niet gemakzuchtig of nonchalant zijn bij het treffen, uit, tegen Voordaan op zaterdagavond !! 15 april

HGC-ers , kom aanmoedigen!

Zaterdag 15 april 2023 om 18:30 uur
Heren 1 Voordaan - HGC
 

Topscorers per 2 april 2023:


Seve van Ass (sb) 1 x


Stand:


Uitslagen:


Programma:

(bron HOCKEY NL)
 

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 HGC-Oranje Rood is een Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers.

KLIK HIEROP


Willem van Campen in actie


Oliver Willars verbaasdMarc Serrahima in actieZachary Wallace in actie

foto's © HGC 

HGC TV