Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Gonzalo Peillat verlaat helaas HGC

15-5

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend dat Heren 1 speler en strafcornerspecialist Gonzalo Peillat (23) zeer recent te kennen heeft gegeven HGC te willen verlaten. Zoals bekend had Gonzalo in maart 2015 een 2-jarig contract getekend.


Peillat speelt in de Argentijnse nationale ploeg. In seizoen 2014-2015 kwam hij bij Heren 1 HGC. Hij scoorde toen 27 maal voor HGC. Zijn strafcorner is fameus in de Nederlandse hoofdklasse, waarin hij dit seizoen met 33 doelpunten topscorer was.


Mannheimer HC heeft Peillat een zeer genereus aanbod gedaan om bij hen te komen spelen. Peillat ziet hierin een bijzondere mogelijkheid om zich als hockeyspeler verder professioneel te ontwikkelen. Omdat HGC hem een warm hart toedraagt en hem als hockeyspeler deze kans niet wil ontnemen, heeft het na ampele overweging ingestemd met een onmiddellijke beëindiging van het diensverband.


Bestuur en Commissie Tophockey van HGC danken Gonzalo voor zijn grote bijdrage aan Heren 1 de afgelopen 2 seizoenen en wensen hem een goede sportieve en persoonlijke toekomst in Duitsland.

Reacties

Ruben van Reijn

Dat is balen 😱
17-5-2016 @ 12:34:51

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV