Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 Pinoké - HGC: 2 - 0

1-4 Zondag 26 maart 2023


In de rest van Nederland regende het, maar in het Amsterdamse Bos was het droog en er scheen een zonnetje toen Heren 1 HGC daar moest aantreden tegen Pinoké. Er waren al flink wat HGC supporters die daarvóór Dames 1 HGC in de laatste minuut een gelijkspel zagen afdwingen tegen dat zelfde Pinoké.

We zullen kort zijn over deze middag. Heren 1 Pinoké doet het goed ook dit seizoen. HGC heeft wat in te halen. Maar Pinoké beschikt over een goedlopende strafcorner. Twee maal aanleggen en dat leverde de eindstand 2 - 0 op. Dat is lekker. Want je kan niet zeggen dat de teams niet aan elkaar gewaagd waren. HGC had kansen en corners genoeg, maar het wilde gewoon niet lukken. Dat is vervelend maar we mogen juist nu niet gaan doemdenken.  We moeten zorgen dat Heren 1 HGC niet té dicht tegen de gevarenzone aan blijft zitten. De uitslagen bij de overige wedstrijden waren deze zondag gunstig voor de relatieve ranking van HGC. Maar het wordt tijd dat het team, zeker thuis weer eens de volle 3 punten pakt. Die kans is er aanstaande zondag als Oranje Rood naar de Roggewoning komt.

Dus positivos blijven allemaal, sámen met team én begeleiding erin geloven en ervoor gaan. Geluk hebben geldt niet in de topsport volgens de kenners. Nou het is anders best lekker als we ook eens een mazzeltje hebben en dat iets net wel lukt.

Kom aanmoedigen!

Zondag 2 april 2023 om 14:45 uur
Heren 1 HGC - Oranje Rood


Topscorers per 26  maart 2023:
{er werd helaas niet gescoord door HGC}


Stand:


Uitslagen:


Programma:

(bron HOCKEY NL)


Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken.

Foto's:

Van de wedstrijd H1 Pinoké-HGC-Bloemendaal HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's op verzoek van de spelers.

KLIK HIEROP


Floris Benschop atletische toer


Marc Boltó actieCasper Berkman was weer van de partijPieter Schulpen in actie

foto's © HGC


Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV