Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC JO14-1 hockeyen voor goede doelen

8-12 Op vrijdag 4 november jl. ontvingen de jongens van HGC JO14-1 hun nieuwe trainingspakken en tassen. Op de trainingspakken staan onder meer de logo's van twee goede doelen: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en het Ronald McDonaldhuis Den Haag.


Adeline van der Kolk (Bestuurslid Jeugd):
"Wij vinden het als bestuur van HGC belangrijk dat onze jeugd weet dat niet ieder kind gezond is en kan sporten, maar dat zieke kinderen ook topsport beoefenen in hun gevecht tegen kanker. Iedere 3 dagen sterft er namelijk in Nederland een kind aan kanker en dat is veel. Stichting KiKa werkt daarom sinds 2002 aan 100% genezing van kinderkanker."

Onder Stichting KiKa staat het logo van het Ronald McDonaldhuis Den Haag op de trainingspakken. Zij zorgen voor een warme plek voor ouders, dicht bij hun zieke kind.

Adeline: "Door onze kinderen op jonge leeftijd ambassadeur te maken, hopen wij ook dat het bijdraagt aan de teamspirit met de gedachte: wij doen dit samen voor deze zieke kinderen"

HGC JO14-1 krijgt als team een donatiebox waarin supporters langs de lijn, ouders, opa's en oma's, ooms en tantes en iedereen die wil gedurende het seizoen geld kan doneren aan het team voor gemaakte doelpunten. Aan het eind van het hockeyseizoen zal het team het opgehaalde bedrag uitreiken aan beide doelen!

Adeline: "Ik vind het heel bijzonder dat ouders en bedrijven direct enthousiast meededen aan het idee om JO14-1 ambassadeur te maken van deze goede doelen en daarom wil ik, namens het bestuur, iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan deze fantastische trainingspakken, tassen en sponsoring van deze goede doelen!"

Met dank aan: Carwash & Go, Frisia Makelaars, WVK Makelaars, StudioKolk interiors, Reason Web Development, Steenhaeghe B.V. en Moonen Communicatie.


 

HGC TV