Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - KZ: 0 -2

7-11 zaterdag 5-11-'22

H1 HGC-KZ: 0-2

Zaterdagavond en een drukte van belang op de Roggewoning. Zoals verwacht was er naast de vele HGC-supporters ook een flink contingent KZ-ers. Aan HGC zijde waren de verwachtingen hoog gespannen omdat HGC de week ervoor op Rotterdam had laten zien te kunnen domineren en te scoren. Het moest gewoon lukken deze keer. Laten we het kort houden hier: het lukte in het geheel niet zoals gewenst. Niet dat HGC nu zó slecht speelde, maar KZ had duidelijk de overhand en speelde, lustig scoopend, net even slimmer en effectiever. Ja Seve van Ass kon vanwege een blessure niet meedoen en ja Maico Casella was nog steeds in Argentinië. Dat was niet bevorderlijk, met name niet als er een strafcorner genomen mocht worden. Maar laten we wel, zijn ook KZ  miste enkele keyspelers door internationale verplichtingen.

KZ scoorde in minuut 19 de 0-1. Een later in de wedstrijd - toen het 0-1 stond - te nemen strafbal door HGC-er Alan Forsyth werd gestopt door de KZ doelman. Een letterlijk gemiste kans. HGC kwam ondanks vele cirkelpenetraties niet tot scoren.  Tegen het einde van de wedstrijd in minuut 54 noteerde KZ de 0-2 en dat werd de eindstand helaas. Een terechte uitslag. Heren 1 HGC maakt het zichzelf erg moeilijk om uit het dal van "het rechterrijtje" omhoog te klimmen.

Het is zaak dat wij als HGC-ers het team blijven steunen. Op zondag 13 november is er de uitwedstrijd bij de nummer 1 Kampong. Dat is niet eenvoudig, Maar laten we zeggen dat de wonderen de wereld nog niet uit. Wie weet,...  en anders de gifbeker leegdrinken en ná de winterstop met nieuw élan de weg naar boven inslaan

Kom naar Utrecht allemaal. We steunen in goede en mindere tijden! Hert team is daar dankbaar voor.

Zondag 13 november 2022
14:45 uur Heren 1 Kampong - HGC

Topscorers per 5 november 2022:

Er werd in de deze wedstrijd helaas niet gescoord door HGC.
Stand/ uitslagen/ programma:
(later aangepast: weergave dd 12 nov '22 4 teams speelden toen al ronde 12)


Uitslagen: 


Programma:


(bron HOCKEY NL)

Video:

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

Na afloop interview met coach Bram Lomans: KLIK HIEROP

****** 

Foto's:

Van de wedstrijd H1 HGC -KZ  is géén eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. 
archieffoto © HGC
 

HGC TV