Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

3-11

zaterdag 29 oktober 2022
H1 Rotterdam- HGC: 3-3

Het was een enerverende wedstrijd.

We hebbende laatste tijd hier nog wel eens verantwoorde opbouwende kritiek gegeven naar aanleiding van de tegenvallende performance van Heren 1. Gebrek aan focus, niet domineren, niet effectief zijn in de cirkel en nonchalant zijn. Nou dit soort kritiek was in Rotterdam niet nodig. Het liep gesmeerd en op rolletjes in minuut 3 Alan Forsyth 0-1, in minuut 18 Seve van Ass 0-2 (sc) en toen in minuut 19 stond HGC al op een mooie 0-3 voorsprong dankzij Alan Forsyth.

In de minuut 27 kwam er een strafbal tegen. 7 Minuten later was er alweer een strafbal tegen.

De wedstrijd was daardoor vanzelfsprekend gekanteld. Dan kan men roepen dan moet HGC sterk zijn en volhouden. In minuut 52 kon Rotterdam helaas de gelijkmaker scoren. De wedstrijd waarin HGC de overhand had en had moeten winnen werd met 3-3 afgefloten.

En nu dan met frisse goede moed op naar nieuwe kansen. In een mooie stadsderby zal Klein Zwitserland op de Roggewoning aantreden:

ZATERDAG  5 november om 18:30 uur

Heren 1 HGC – KZ

Er zullen veel KZ-ers komen. Laten wij ervoor zorgen dat het HGC blauw en zwart ruim vertegenwoordigd is langs de lijn om onze mannen aan te moedigen

Topscorers HGC per 29 oktober '22

vlnr: Alan Forsyth (2x vd), Seve van Ass (sc)

Stand/ uitslagen/ programma:

Uitslagen:

Programma:

(bron HOCKEY NL)

Videoverslagen, -samenvattingen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan HGC TV) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

interview na afloop Alan Forsyth/ klik hierop

interview na afloop Bram Lomans/ klik hierop

******

Foto's:

Van de wedstrijd H1 Rotterdam - HGC  is een eigen HGC Google fotoalbum beschikbaar. Veel foto's meestal op verzoek van de spelers