Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Een mooi weekend op de velden voor de MO14 lijn.

27-9

We zijn een paar weken bezig. Een mooi moment voor een update uit de MO14 lijn.

De MO14-8, wat echt een onwijs gezellig team met veel hockey enthousiasme is, doet het prima. Verloor zaterdag net van een van de koplopers. MO14-8 staat, na een mooie start, knap 3e in de poule. 

MO14-7 staat strak bovenaan. Na het gelijkspel van vorige week lieten de meiden zaterdag weer even zien dat ze echt kunnen hockeyen en winnen  met dikke cijfers van Leiden. Knap gespeeld..!!!

De MO14-6 is een leuk team en er wordt echt prima gehockeyd, maar toch hebben ze het lastig. Zaterdag laat in de middag komen de meiden met veel energie en spelplezier het veld op. Lang leek het erop dat ze met veel inzet de 2-0 achterstand nog om konden buigen, maar helaas viel het uiteindelijk toch de andere kant op. Leuk team en op naar volgende week tegen Zoetermeer..!!

De MO14-5 doet ook zaterdag met een 7-0 overwinning echt goede zaken in Zoetermeer. Een sterk team met veel energie wat laat zien dat ze een niveau hoger ook prima aan moeten kunnen. Strak bovenaan in de poule.. knap..!!

Na twee winst potjes had MO14-4 het zaterdag lastig in Schiedam. Na op achterstand te staan wordt, door hard werken in de laatste minuten, toch de gelijkmaker gescoord en kunnen ze volgende week tegen HDM strijden om de eerste plaats in de poule. MO14-4 laat wekelijks zien dat de combinatie van plezier en hard werken gewoon resultaat geeft.

Als MO14-3 om 7:45 op Cartouche staan is nooit leuk, maar er met heel volwassen hockey en een 4-0 overwinning weggaan maakt een hoop goed. En wat was het antwoord mooi op een afgekeurde goal door gewoon direct nog een keer te scoren. De poule is pittig, maar ook MO14-3 kan volgende week tegen Kieviten spelen om de 2e plaats.

Na het gelijkspel tegen Roomburg is de MO14-2 goed op dreef en wordt zaterdag weer knap van KZ gewonnen. Een leuk team met veel hockey en veel energie. De poule is echt pittig, maar MO14-2 staat heel knap gedeeld 1e.

En dan de MO14-1... De MO14-1 heeft een leuke insta page hgc.mc1 waar je deze meiden kan volgen. Succes volgende week tegen KZ...!!


 

HGC TV