Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Nieuws van onze voorzitter

19-8 Beste HGC'ers,Welkom terug van vakantie, ik hoop dat jullie allemaal een hele goede vakantie gehad hebben. Ik sta hier namens het bestuur om het nieuwe seizoen in te luiden. Er is deze zomer tijdens jullie afwezigheid het e.e.a. op HGC gebeurd.

  • Veld 2, waar de ballonhal in de winter op staat, is vervangen voor een nieuw zandveld. Helaas een zandveld omdat de ballonhal niet op een waterveld kan staan. Er is echter ook goed nieuws: In overleg met de gemeente wordt gekeken of volgend jaar ook veld 3 & 1 vervangen kunnen worden. Wij streven er naar dat ook veld 3 een waterveld wordt.
  • Alle 3 de velden zijn inmiddels voorzien van LED verlichting, dat betekent dat we een grote besparing kunnen realiseren op de energiekosten en dat is hard nodig. 
  • Het scorebord dat sinds 1880 op HGC staat wordt binnenkort vervangen voor een LED scorebord. Wat is nou het mooie, er zijn 3 maatschappelijke sponsoren:
  1. ) voor Heren 1 is er sinds vorig seizoen; Nationaal Monument Oranjehotel
  2. ) voor Dames 1 is er vanaf dit seizoen: Stichting ALS Nederland
  3. ) voor het nieuwe scorebord: Klabu
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe trainingsschema's voor seizoen 2022-2023. Zoals gebruikelijk worden deze in de loop van de eerste week bekend gemaakt aangezien deze afhankelijk zijn van de schooltijden van onze trainer(tjes). De reguliere trainingen starten daarom op woensdag 24 augustus. Nog even geduld dus.

Wij zijn niet alleen bezig met de junioren maar ook met de senioren en de trimhockey. Voor de senioren en trimhockey het verzoek bij vragen contact op te nemen met bestuurslid senioren (Robert Sonneveldt) of met ondergetekende. Wij gaan er alles aan doen om dit seizoen er ook voor jullie een mooi seizoen van te maken.

Er is momenteel een hele jaarplanning in de maak die op korte termijn in LISA zichtbaar wordt. Wat er op korte termijn aan zit te komen is het volgende:

  • 27 augustus as. HGC meets HGC & openings BBQ (managers vergeet aub niet uw team aan te melden), tevens wordt er afscheid genomen van Martijn Drijver en worden de vrijwilligersprijzen 2021-2022 uitgereikt. HGC Dames 1 & Heren 1 zullen zich deze middag/avond aan u voorstellen.
  • Op 3 september speelt de jeugd onderlinge wedstrijden tegen LOHC en Cartouche.
De horeca, waar wij eigenlijk eind vorig seizoen al mee begonnen zijn en heel blij mee zijn wordt waargenomen door Ingrid & Hans. Heeft u plannen voor een feest neem dan snel contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn ([email protected])

Start van de competitie:
De reguliere competitie voor de jeugd & senioren start in het weekend van 10 & 11 september, behalve voor de TOP teams, Dames 1 & Heren 1, zij starten een weekend eerder.

Vanaf aankomend seizoen worden alle Hoofdklasse wedstrijden uitgezonden via ViaPlay. Hiervoor is een mooie nieuwe videotoren geplaats (kleine kanttekening, deze mag alleen door de mensen van ViaPlay gebruikt worden). Dit heeft wel wat consequenties want zowel Dames 1 als Heren 1 zullen op zaterdag (17:30 & 18:30) en zondag (12:45 & 14:45) hun wedstrijden spelen.

Als afsluiting van het lustrumjaar staat er op 23 september een groot (18+) eindfeest op de planning dat je niet mag missen "Wild West Wassenaar @ HGC"

U wordt ontvangen met een welkom borrel waarna er heerlijk fingerfood voorbij zal komen. Tijdens de Swingo (dansen/Bingo) zijn er leuke prijzen te winnen. Tevens zal er een veiling georganiseerd worden welke ten gunste komt van de club. Ook zal er loterij georganiseerd worden waarbij een schitterende Doppio fiets te winnen valt. Loten zijn binnenkort verkrijgbaar, daarover later meer.

Ik wens jullie nog een heel goed weekend, vanaf maandag is HGC er weer voor iedereen.


Gorrit Jan Blonk
Voorzitter

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Wilt u reageren op dit nieuwsbericht dat kan door hieronder uw reactie + gegevens achter te laten.

 

HGC TV