Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

115 jarig Lustrum HGC groot succes.

13-4

Afgelopen zondag vierden wij op HGC het 115 jarig bestaan van onze mooie club. Er was een vol programma voor alle leden.


In de vroege ochtend speelde onze F-jeugd onderlinge wedstrijden op het ABN Amro veld.

Bovenlander Bovenlander verzorgde clinics voor de CDE-jeugd op het Wittebrugveld.

De Businessclub ontving zijn leden voor het clubhuis waar, onder het genot van een "HGC” taartje, gewacht werd op de wedstrijden die gespeeld zouden worden.Dames 1 HGC (of moeten wij zeggen MA1) speelde een oefenwedstrijd tegen Klein Zwitserland welke nipt met 1-2 werd verloren.


Voorafgaand aan de wedstrijd van Heren 1 werd de "Ad Stok” Beker uitgereikt door diens jongere broer, erelid, Jaap Stok aan een uitzonderlijke HGC vrijwilliger. Deze beker is een eerbetoon aan wijlen Ad Stok, bij leven erelid van HGC en bij het HGC 100 lustrum uitgeroepen tot "HGC-er van de Eeuw". De beker wordt ieder lustrumjaar uitgereikt aan iemand die zich de afgelopen jaren op vele vlakken vrijwillig ingezet heeft voor HGC. De gelukkige ontvanger was deze keer Marc Sonneveldt. Namens alle HGC’ers: Marc van harte gefeliciteerd met dit mooie eerbetoon.


   

Op deze schitterende dag konden HGC leden ook weer HGC Merchandise kopen, de petten, sjaals & kousen vlogen over de tafel. Voor iedereen die dit gemist heeft. Vanaf 10 mei is de HGC Merchandise aan de bar te koop.


Heren 1 HGC speelde een competitiewedstrijd tegen Pinoké, een mooi gevecht op de 4e plek op de ranglijst. Helaas trok Pinoké aan het langste eind en won met 1-2. De wedstrijd werd muzikaal omlijst door onze eigen huis DJ "DJ Phil”

Ook de Pink Ladies waren uiteraard weer van de partij en zorgden er voor dat de buitenbar overuren draaide.

De dag werd afgesloten met een heus Thé Dansant. Funky Town disco show opende het bal en werd om 18:00 uur afgelost door De Kraaien die het clubhuis letterlijk en Figuurlijk op z’n kop zetten.
        


     


   

 

HGC TV