Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

10 april Lustrumdag HGC

8-4

Op zondag 10 april 2022 vieren wij het 115 jarig bestaan van HGC

 

 

 

  • ’s-Morgens van 08:30 – 10:30 uur spelen de F-teams onderlinge wedstrijden.

 

 

 

 

  • Van 12:30 – 14:00 uur zal "Bovenlander Bovenlander” in samenwerking met ABN Amro clinics verzorgen voor onze C-, D- & E-jeugd. Maximaal 70 kinderen kunnen deelnemen aan de clinics. De inschrijving is gesloten, het maximaal aantal kinderen is bereikt!

 

Bij Bovelander geloven we dat hockey meer is dan alleen een sport. Het is een cultuur. Vanuit die gedachte organiseren wij al sinds 1996 hockeykampen en –clinics. Hier leren hockeyers niet alleen beter hockeyen, maar ook meer plezier te halen uit alles dat met hockey te maken heeft. Zowel binnen, als buiten de lijnen van het veld. Hockey speel je niet alleen, maar in een hecht team
      


 

  • Om 12:45 uur Speelt HGC Dames 1 een oefenwedstrijd tegen Klein Zwitserland Dames 1

 

 

 

 

  • Na de wedstrijd van HGC Dames 1 wordt de Ad Stok Beker uitgereikt.

 

Deze beker is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan de "HGC-er van de Eeuw” Ad Stok en wordt ieder lustrumjaar aan een bijzondere vrijwilliger uitgereikt. De beker representeert het grote scala aan werkzaamheden waarvoor Erelid Ad Stok zich op HGC decennialang heeft ingezet. Van tophockey tot minihockey, van barcrew tot scheidsrechter, bestuurlid, lid van de lustrumcommissie en tal andere commissies tot jeugdbestuur; iedereen kan deze prestigieuze beker winnen, mits deze vrijwilliger zich duurzaam inzet voor onze club.

 

 

 

  • Om 14:45 uur Speelt HGC Heren 1 een competitiewedstrijd tegen Pinoké Heren 1

 

 

 

  • Aansluitend Thé Dansant met Funky Town disco train en DE KRAAIEN

 

 

Aanmelden voor het Thé Dansant, klik HIER!

 

(De beveiliging zal controleren of u zich voor het event aangemeld heeft en uw legitimatiebewijs controleren voor een leeftijd check 18+, Met uitzondering voor HGC A-jeugdleden) 

HGC TV