Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren1 HGC morst kostbare punten

13-10 zondag 10 oktober 2021

H1 HGC - Oranje Rood: 1-2

Beetje naargeestige titel van dit stukje. We houden het dan ook maar kort. Heren 1 HGC had moeten winnen, maar liet Oranje Rood met 3 punten naar Eindhoven terugkeren. Dat is jammer. Reden, wellicht, dat er een aantal spelers in aanloop naar deze wedstrijd ziek was. Zo ook doelman Sam van der Ven die in 13 jaar nog nooit verzaakt had. Dus dat kan, ook al komt het eigenlijk niet goed uit. Hulde daarom aan Floris-Tijn Schuijt die als tweede doelman in deze wedstrijd zijn debuut mocht maken als keeper in de hoofdklassecompetitie. En dat deed hij goed. Enfin H1 HGC was, zoals we hier wel vaker meldden, veelvuldig in de cirkel zonder dat dat veel opleverde helaas. Gordon Johnston scoorde uit de strafcorner de 1-0. Maar 2 strafcorners van OR deden HGC uiteindelijk de das om. Oerjammer om op eigen veld deze nederlaag te incasseren.

Met goede moed zal het team zondag 17 oktober H1 Tilburg ontvangen. En we gaan ervan uit dat er niet weer 3 punten naar Brabant gaan.

Ook Dames 1 HGC speelt thuis, tegen Bloemendaal. Dus kom om 12.45 u die wedstrijd bekijken en dan:

zondag 17 oktober
14.45 u H1 HGC - Tilburg

Moedig onze teams aan !

Topscorers per 10 oktober:


Stand en uitslagen per 10 oktbron HOCKEY NL


Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan Eyecons) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

Foto's:

H1 HGC - Oranje Rood op 10 oktober '21: Google album (soms veel foto's op verzoek spelers).

KLIK HIEROP

Pelle Vos in actie


Floris-Tijn Schuijt doelman van HGC


Gordon Johnston strafcorner : 1-0

(alle foto's © HGC)


Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV