Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Nieuws van de arbitragecommissie

8-9 Allen,


gisteren heeft de arbitrageplanner jeugd, 4 dagen voor aanvang van de competitie, te kennen gegeven per direct te stoppen met al zijn vrijwilligerstaken. Dit nieuws kwam voor de arbitragecommissie als donderslag bij heldere hemel.

Het vervelende aan dit bericht is dat wij momenteel zonder planner zitten en teams, totdat er een vervanger gevonden is, op zichzelf aangewezen zijn. Uiteraard wordt er binnen de vereniging gezocht naar een oplossing. Zeker voor de C- & D-jeugd zal dit de nodige problemen met zich meebrengen. Een wedstrijd kan immers alleen gefloten worden door twee scheidsrechters die in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart.

Hoe verder:
De arbitragecommissie is dus met spoed op zoek naar een nieuwe arbitrageplanner jeugd. Dit omvat het indelen van AB jeugdleden op CD wedstrijden & het indelen van ouders/clubscheidsrechters op AB wedstrijden. Mocht het de arbitrageplanner niet lukken scheidsrechters voor een wedstrijd te plannen dan wordt het balletje teruggelegd bij de manager van het desbetreffende team.

Heeft u tijd/zin om deze mooie taak te vervullen stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Binnen het Vereniging Arbitrage Plan (VAP), welke door het bestuur goedgekeurd is staat opgenomen dat er van iedere speler die de D-leeftijd bereikt minimaal één ouder in het bezit moet zijn van een scheidsrechterskaart. Dit heeft door Corona helaas stil gestaan waardoor nu een achterstand is ontstaan binnen de C- & D-lijn. Daarnaast dienen alle coaches & managers in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart.

Inmiddels is er contact gezocht met de KNHB om te bekijken of wij op hele korte termijn cursus & examenavonden kunnen plannen om de achterstand weg te werken.

Naast een nieuwe jeugdplanner is de arbitragecommissie op zoek naar:
  • Voorzitter
  • Scheidsrechters die het leuk vinden op regelmatige basis jeugdwedstrijden te fluiten.
  • Arbitrage coaches (voor begeleiding jeugd scheidsrechters)
  • CS+ co√∂rdinator (t.b.v. CS+ opleidingen)
  • Cursus planner (m.i.v. seizoen 2022-2023)
Interesse in één van de bovengenoemde taken stuur dan een mailtje naar: [email protected]

 

HGC TV