Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Floris van der Linden, Heren 1, tekende bij

2-9 Bestuur en Commissie Tophockey HGC bevestigen met groot genoegen dat Heren1 speler Floris van der Linden heeft bijgetekend voor het komende seizoen.


Floris zal dan aan zijn 15e seizoen in Heren 1 beginnen! Zoals bekend overwoog hij serieus om aan het einde van seizoen 2020-2021 te stoppen met tophockey. Maar alles overziende en na de ingewikkelde competitie als gevolg van Covid-19 wil hij tenminste nog één maal zijn energie en hockeyvaardigheid inzetten bij HGC.

Coach Paul van Ass: "Het is fantastisch dat Floris van der Linden weer vol aan de bak wil gaan. Ik ken hem natuurlijk al jaren als speler en sinds kort ook als collega. Hij is een vaste waarde in het team, een fitte, technisch goede, op vele posities inzetbare en ervaren speler, die een voorbeeld is voor de jonge talenten. Maar ik denk bij hem vooral ook aan zijn positieve inzet, zijn toewijding, team spirit, maatschappelijke betrokkenheid en iets wat zeldzaam lijkt te worden: zijn grote loyaliteit. Hij trekt altijd zijn eigen plan en dus ook ik ben blij dat hij nog even door wil gaan."


(foto © HGC)
Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV