Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Voorbereiding Heren 1

30-7

Terwijl in Tokyo de Olympische Spelen in volle gang zijn (met een groot aantal HGC-spelers en speelsters in diverse nationale ploegen) is Heren 1 dinsdag 27 juli gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Een seizoen waarvan iedereen hoopt dat dit zo ‘normaal mogelijk’ kan verlopen. Dus zonder (al te veel) Corona belemmeringen en vooral ook weer met publiek. Het team staat weer onder leiding van coach Paul van Ass, die wordt bijgestaan door assistent-coach en video-analist Carlo Daniels, managers Ernst Jan Beukers en Sandra Vos, fysiotherapeut Han Kees Vriesendorp, arts Andel van der Meij en video-man Cap Collée.

Het team kent zoals eerder al is bekend gemaakt een aantal nieuwe spelers, Marc Bolto Gimo, Oliver Willars, Alan Forsyth, Zach Wallace, Gordon Johnston, Floris Benschop, Jan van ’t Land, Willem van Campen, Lucas Veen, Floris-Tijn Schuijt terwijl er van een aantal spelers afscheid is genomen. Van deze nieuwe spelers nemen Marc, Alan, Zach en Gordon deel aan de Olympische Spelen voor resp. Spanje, 2x Groot Brittannië en Canada. En uiteraard Seve van Ass en Kenta Tanaka. De Olympiërs zullen zich in de loop van augustus bij het team aansluiten.

Binnenkort zal er een aantal oefenwedstrijden gespeeld worden. Zoals het er nu naar uitziet is er bij deze wedstrijden (weer) publiek toegestaan. Hou publicaties hierover goed in de gaten.

Onderstaande wedstrijden zijn voorlopig en onder voorbehoud. De ervaring leert dat het oefenprogramma aan wijzigingen onderhevig is. Soms zelfs op het laatste moment. Wij zullen proberen wijzigingen zo up-to-date mogelijk op de site aanpassen.

  • 08 aug 14.45 uur:  Hurley – HGC
  • 13 aug 20.30 uur:  HGC – Uccle
  • 15 aug nnb uur   :  Kampong – HGC
  • 20 aug 20.30 uur:  HGC – hdm
  • 22 aug 14.45 uur:  Den Bosch – HGC
  • 27 aug 18.30 uur:  HGC – Amsterdam (gewijzigde aanvangstijd)
  • 29 aug 14.45 uur:  HGC – Klein Zwitserland
  • 1, 2, 4 en 5 sep       ABN-AMRO Hockey Weekend
  • 09 sep 19.15 uur:  HGC – Rotterdam
  • 12 sep 14.45 uur:  START COMPETITIE Bloemendaal – HGC 
Klik voor het programma van het ABN AMRO Hockey Weekend (zowel voor Dames als Heren 1 HIER

Op een later moment zal er ook meer over het team gepubliceerd worden.

Hieronder ook alvast het ‘gecombineerde’ competitieprogramma van Dames en Heren 1.

Dit seizoen met 7 ‘dubbels’ en wedstrijden op donderdag- en vrijdagavonden en voor Dames 1 ook een wedstrijd op zaterdagmiddag.

Klik HIER voor PDF-versie

 

HGC TV