Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Stage plaats bij HGC in Wassenaar, twee dagen per week.

28-6

Tijdens jouw stage ga je meewerken op communicatie en marketinggebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van activiteiten om de interactie met diverse doelgroepen te versterken door social media beheer, het maken van leaflets, posters, flyers en plaatsen van content op de website en het optimaliseren van de website. Ook kun je een rol spelen in het organiseren van evenementen en ga je blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven.   Je gaat meewerken aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van de (communicatie voor) de sponsoring strategie en helpt om de sponsoren goed in beeld te laten komen.

 

Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van communicatie en social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen (virtueel op dit moment) ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat HGC meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs.  Daarmee kan de club meer nieuwe leden bereiken, en meer sponsoren aantrekken. Tegelijkertijd neemt hierdoor het clubgevoel toe, op en om de velden.

Dit ben jij

Jij volgt een MBO of HBO opleiding in Communicatie en hebt een affiniteit met (top) hockey en bent gemotiveerd om de doelstellingen van HGC ondersteunen door een communicatieplan te maken en uit te voeren. Je bent goed in het bedenken van content en het uitvoeren hiervan. Je kunt redelijk zelfstandig werken, je bent pro-actief en creatief in de aanpak en uitvoering van communicatie activiteiten. Je kunt goed samen werken met verschillende collega’s, leden en vrijwilligers bij HGC vind het leuk om bij te dragen aan het Club gevoel.

 

Over HGC

HGC is zowel een TOP hockey club als een echte familieclub.  Heren 1 en Dames 1 spelen in de Hoofdklasse hockey en daar zijn we trots op! Ook hebben onze top jeugdteams de ambitie om zoveel mogelijk op landelijk- of districtsniveau goed mee te draaien.   

Naast TOP hockey, is HGC een echte familieclub, waarbij hockeyen vooral veel plezier en sportiviteit betekent. Kinderen tussen van 6 en 18 jaar die op een leuke en veilige manier willen leren hockeyen, zijn bij  HGC  helemaal aan het goede adres. Plezier in de teams, tijdens de wedstrijden, op de training en buiten het veld. Iedereen moet bij HGC op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen.

 

Het bestuur van HGC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die in het dagelijks leven werkzaam zijn in het bedrijfsleven, bij de overheid of bij non-profit organisatie en die elk een belangrijk thema voor de Club beheren. Daarnaast zijn er vaste medewerkers en vrijwilligers die de Club dagelijks draaiend houden.   De sfeer op de Club is ontspannen en informeel.

 

De begeleiding van deze stage plaats gebeurt door de de Verenigingsmanager, met ondersteuning van de bestuursleden voor Communicatie en Sponsoring.

 

Deze stageplek kan ingezet worden als meewerkstage, maar er is ook ruimte om een onderzoeksopdracht uit te voeren bij HGC.  Start datum is medio September 2021 en de periode van de stage kan in overleg worden bepaald, waarbij Juli 2022 de uiterste einddatum is.

 

HGC is goed te bereiken per fiets, auto of openbaar vervoer. De stagevergoeding voor deze rol bedraagt 300 euro per maand.

 

 

 

 

STAGEPLEK SPORT, MARKETING & COMMUNICATIE BIJ HOCKEYCLUB HGC IN WASSENAAR

Ben jij een enthousiaste student met een opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Sport? Heb je een passie voor sport, ben je verbaal sterk, creatief, pragmatisch en noem je jezelf een échte aanpakker? Lees dan verder!

 

Periode: September 2021 tot uiterlijk Juli 2022. Precieze datum in overleg.

 

Wat bieden we?

Tijdens jouw stage ga je meewerken op communicatie en marketinggebied. Dit zijn een aantal voorbeelden van werkzaamheden waar je aan kan denken:

·        Social Media | Bedenken en uitvoeren van activiteiten om de interactie met diverse doelgroepen te versterken door social media beheer.

·        Marketing | Online marketing campagnes bedenken, leaflets maken, posters, flyers en plaatsen van content op de website en het optimaliseren van de website.

·        Evenementen | Ook kan je een rol spelen bij het organiseren van evenementen en ga je hier blogs, pers- en nieuwsberichten over schrijven.

·        Sponsoring | Je gaat meewerken aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van de (communicatie voor) de sponsoring strategie en helpt om de sponsoren goed in beeld te laten komen op kanalen zoals social media, de nieuwsbrief en de website.

·        Stagevergoeding | €300 per maand

·        Begeleiding | Dagelijkse begeleiding krijg je van de verenigingsmanager, met ondersteuning van de bestuursleden Communicatie en Sponsoring.

 

Wat zoeken we?

Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van communicatie en social media. Je zal niet alleen op kantoor zitten, want ook tijdens de door jouw georganiseerde evenementen (virtueel op dit moment) ben jij aanwezig. Je gaat er voor zorgen dat HGC meer naamsbekendheid krijgt door het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van posters en blogs. Daarmee kan de club meer nieuwe leden bereiken, en meer sponsoren aantrekken. Tegelijkertijd neemt hierdoor het clubgevoel toe, op en om de velden.

 

·        Je volgt een MBO of HBO opleiding in Sport, Marketing of Communicatie.

·        Je bent beschikbaar voor circa 16 - 20 uur per week.

·        Je hebt affiniteit met (top) hockey en bent gemotiveerd om de doelstellingen van HGC ondersteunen door een communicatieplan te maken en uit te voeren.

·        Je bent goed in het bedenken van content en het creëren hiervan. Je werkt graag zelfstandig, je bent proactief en creatief in de aanpak en uitvoering van communicatie activiteiten. Je kunt goed samenwerken met verschillende collega’s, leden en vrijwilligers bij HGC en je vindt het leuk om bij te dragen aan het clubgevoel.

·        Je vindt het niet erg om soms op zondagen social media content te posten op onze kanalen tijdens spannende wedstrijden van Heren 1 of Dames 1.

 

 

Wordt jij enthousiast van deze omschrijving en zoek jij nog een stage? Mail dan je cv en motivatiebrief naar [email protected]. Deadline voor aanmelden = 1 Augustus 2021, hoe eerder hoe beter!

 

HGC TV