Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 HGC, 1 weekend, 11 doelpunten, 6 punten

2-3 zaterdag 27 februari 2020

Heren 1 Almere-HGC: 0 - 7

Na het teleurstellende resultaat tegen Rotterdam was er dringend behoefte aan een sportieve opkikker. Er stond dus zeker enige gezonde druk op het team om dat in Almere te realiseren. En dan mag men van alles vinden van Almere, maar HGC was nog steeds niet op volle sterkte. Sam van der Ven was overigens paraat, evenals Seve die op het veld zijn belangrijke rol kon vervullen. Hier geen lang verhaal. Het scoreverloop zegt genoeg en Maico Casella laat door 4x te scoren ook zien dat hij weer in vorm raakt.

3' 0-1 (sc) HGC Seve van Ass
4' 0-2 HGC Pelle Vos
43' 0-3 HGC Maico Casella
65' 0-4 HGC Kenta Tanaka
59' 0-5 (sc) HGC Maico Casella
63' 0-6 (sb) HGC Maico Casella
64' 0-7 HGC Maico Casella
Velen hebben de "stille" livestream van Eyecons gevolgd. De 3 punten werden meer dan keurig binnengeharkt en dat gaf de spelers goede moed om de dag erna nog een keer te knallen tegen Den Bosch.

zondag 28 februari 2020
Heren 1 HGC-Den Bosch: 4 - 0

Ga je dan onbevangen aan de bak als HGC als je Den Bosch ontvangt? Nee, dit is zeker niet een wedstrijd waar je licht over zou moeten denken. Den Bosch had de dag ervoor ook een klinkende overwinning van 0-6 tegen Hurley en kwam naar de Roggewoning om te winnen. Dat pakte voor hen echt anders uit. Heren 1 HGC was zeker de eerste helft de bovenliggende partij en Den Bosch kwam er niet echt aan te pas. De openingsgoal door Kenta Tanaka was belangrijk, Maar de teller bleef lang op 1-0 hangen. Na de twee doelpunten , vlak achter elkaar door Luuk van Duren, was er in de tweede helft tijd genoeg voor Den Bosch om terug te komen, maar dat lukte hen niet. Vlak voor het eindsignaal liet Devindar Walmiki met een prachtgoal weten dat het game over was voor de bezoekers.

het scoreverloop:

9' 1-0 HGC Kenta Tanaka
32' 2-0 HGC Luuk van Duren
34' 3-0 HGC Luuk van Duren
67' 4-0 HGC Devindar Walmiki

Kortom het was een dubbelweekend waarin HGC hele goede zaken heeft kunnen doen en het doelsaldo ook weer wat meer in evenwicht heeft gebracht.

Als je al niet naar livestream mét commentaar door de oud-internationals "onze" Bram Lomans (205 caps/141 doelpunten) en Geert-Jan Dirkx (Den Bosch, KZ, SCHC, Amsterdam/ 214 caps/13 doelpunten) hebt gekeken, dan is het de moeite waard om de video alsnog te bekijken. Dank Bram en Geert-Jan! Zie HGC TV . Leerzaam. En nu dan even rust, vanwege de internationale hockeykalender. Op 11 maart zijn er 4 inhaalwedstrijden voor het sneeuwweekend (geldt niet voor HGC, Bloemendaal, Amsterdam en KZ)

Op 14 maart gaat Heren 1 HGC weer verder met een zéér belangrijke wedstrijd uit bij Pinoké in Amstelveen. Geen publiek toegestaan , volg het via de livestream van Eyecons tzt.

14 maart 2021
14:45 u Heren 1 Pinoké - HGC


Topsscorers HGC

27 februari

   
vlnr Seve van Ass (sc), Pelle Vos,
Maico Casella (2x vd, 1x sb,1x sc), Kenta Tanaka

27 februari

  
vlnr Kenta Tanaka, Luuk van Duren, Devindar Walmiki
Stand/ uitslagen 28-2-'28( bron www.  hockey  . nl)

op 11 maart a.s. zijn er 4 inhaalwedstrijden


Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan Eyecons) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

* * *

Foto's:

Géén fotoreportage van de wedstrijd H1 Almere - HGC.

Google album (soms veel foto's op verzoek spelers) 

H1 HGC - Den Bosch , 28-02-'21:

KLIK HIEROP


Gelukkig was captain Seve van Ass weer van de partij

Pelle Vos heeft als altijd hard gewerkt (scoorde tegen  Almere)

Kenta Tanaka scoorde 1 x tegen Almere en 1 x tegen Den Bosch


Floris van der Kroon was gelukkig uit quarantaine


Devindar Walmiki, "the Warrior", scoorde zijn 1e dit seizoen


tevreden vice-captain Floris van der Linden, 14e seizoen in H1 HGC

(alle foto's © HGC)


 

HGC TV