Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC - Rotterdam veel doelpunten

26-2

21 febr 2021 Heren1 HGC -HC Rotterdam : 0 - 7

Om maar met deur in huis te vallen. Ja veel doelpunten, 7, maar helaas allemaal gescoord door de bezoekers. "We never walk over alone" als parafrase van een bekend 010 lied. Dan ben je juist weer eens live op NPO1 Sport met de hele wedstrijd. Men kon het thuis volgen. 0 - 7 ! 

Als dit gepubliceerd wordt, zijn alle sportieve analyses gemaakt en bij de onsportieven het leedvermaak weer naar de achtergrond. Voor de statistici onder ons: het was voor Seve van Ass de eerste keer - nadat hij weer in dienst is van HGC - dat hij van HCR verloor. En wat een heerlijke 2 - 6 winst noteerde HGC daar in 2018 onder leiding van coach Van Ass. Het kan verkeren.

Enfin, de HGC defensie was zwak. Er waren 3 spelers afwezig door blessures. Captain Seve van Ass kon deze wedstrijd maar kort meedoen, Floris van der Linden had zaterdag tijdens de training een bal op zijn neus gehad, vandaar dat zwarte ding op zijn neus. Doelman Sam van der Ven was ook niet geheel in orde. En helaas was Floris van der Kroon in quarantaine. De twee Argentinos kwamen vrijdagavond terug uit Buenos Aires en waren dus ook niet wat je noemt in wedstrijdvorm. MAAR, daar kan je niet alles aan toeschrijven. Coach van Ass en andere kenners zagen ook dat er helaas erg veel niet klopte. Van de ervaren spelers die wel in het veld staan mag je meer verwachten, zal ook hij gedacht hebben. Terecht dus dat Paul van Ass tegenstander Rotterdam complimenteerde met het degelijke spel dat zij lieten zien op de Roggewoning.

Dus nu geldt voor allen in het team "tandje erbij!", focus, knallen en je houden aan de afspraken. Komend weekend Almere uit en Den Bosch thuis punten pakken! Je laat je die play-offs toch niet afpakken??

ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021

14:45 u HEREN 1 ALMERE - HGC (geen publiek)

***

ZONDAG 28 FEBRUARI 2021

14:45 u HEREN 1 HGC - DEN BOSCH (geen publiek)

Zoals jullie inmiddels gewend zijn zal ook deze wedstrijd via een livestream te volgen zijn. Commentatoren bij de livestream zijn: onze Bram Lomans & Geert-Jan Derikx. De Sponsorcommissie geeft jou de mogelijkheid je bedrijf tijdens deze livestream extra onder de aandacht te brengen. Het logo wordt voor, tijdens de rust en na de wedstrijd in beeld gebracht.

KLIK HIEROP voor meer informatie.


Topscorers (er werd helaas niet gescoord op 21 febr)


 


Stand uitslagen
( bron www.  hockey  . nl)

komend weekend hebben álle teams een dubbelweekend


HGC in de pers:

HOCKEY NL/ ©Sjoerd Maresch 22-2-21

HGC-coach Van Ass na zeperd: ‘Dubbelweekend wordt een slagveld’  

KLIK HIEROP voor webartikel


AD SPORT / © Kees Romijn 22-2-'21
Interview Paul van Ass/ "Zien nu hoe kwetsbaar onze smalle selectie is"

Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk /cq onderaan Eyecons) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV.

* * *

Foto's:

Google album (soms veel foto's op verzoek spelers) H1 HGC - Rotterdam, 21-02-'21:

KLIK HIEROP


Devindar Walmiki actie


Maico Casella was pas net weer terug uit Argentinië

en ook Agus Bugallo was terug uit Buenos Aires


captain Seve van Ass zag het met lede ogen aan

(alle foto's © HGC)


Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV