Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Coach Paul van Ass en Seve van Ass tekenen bij

21-2

Heren 1 HGC seizoen 2021-2022

Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend, dat de samenwerking met de coach van Heren 1, Paul van Ass, met 3 seizoenen wordt verlengd.

Onder de bezielende leiding van Paul heeft het team grote vooruitgang geboekt. Het heeft in seizoen 2018-2019 in de play-offs gespeeld en in het niet afgemaakte seizoen 2019-2020 stond het op een stevige play-offs plek. Ook in de huidige door Covid-19 lastige afwikkeling van de Tulp Hoofdklassecompetitie speelt Heren 1 HGC om een plek in die play-offs.

Het feit dat Paul bij zijn HGC blijft is geweldig nieuws voor het team en voor HGC. Zowel Paul als het bestuur spreken hiermee hun commitment uit om Heren 1 HGC in de top van de Tulp Hoofdklasse een belangrijke rol te laten blijven spelen in de komende jaren.

In aansluiting daarop is HGC bijzonder blij dat ook Seve van Ass, de captain van het team, heeft bijgetekend. De rol van Seve in het succes van Heren 1 HGC behoeft geen nadere toelichting en legt een stevig fundament onder de ambities van het team en de realisatie ervan.

HGC kijkt met veel vertrouwen naar het komend seizoen. Dat de hoofdklasseteams in deze tijd, binnen de regels, het huidige seizoen mogen afmaken is een voorrecht. Wij hopen voor álle hoofdklassespelers, dames en heren, dat dit ook mogelijk zal blijven. Het motto blijft ook hier: "Stay safe, stay strong”.

  

twee ras HGC-ers blijven verbonden aan hun club!bestuurslid Tophockey Mark van Loon staat letterlijk
én figuurlijk achter Seve en Paul van Ass

(alle foto's © HGC) 

HGC TV