Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 HGC trof Hurley en Bloemendaal uit

28-9 Heren 1 HGC moest weer twee maal aan de bak en wel "uit".


Vrijdagavond 25 sept. '20
H1 Hurley- HGC: 0 - 1

Het weer moedigde niet aan om af te rezien naar Amstelveen. Maar veel echte HGC fans stonden er toch en de regendreiging bleef een dreiging.

Kort over deze wedstrijd: De verwachting was dat H1 HGC hier wel iets moois ging neerzetten, maar dat viel nog niet mee. Een tamelijk fysiek spelend Hurley gaf tegengas en HGC kwam niet tot scoren. De strafcorner leverde helaas nog steeds niets op. Pas in de 42ste minuut was het Pelle Vos die HGC op voorsprong zette. Het bleek nog een tour om die 0-1 vast te houden. Maar de 3 punten waren wel binnen.

Zondag 27 sept. '20
H1 Bloemendaal - HGC: 3 - 2

Het is een understatement om te zeggen dat de wedstrijden op 't Kopje in Bloemendaal een uitdaging vormen voor H1 HGC. Hoe mooi was het dan ook dat Kenta Tanaka in de 21ste minuut de score opende: 0 - 1. Extra mooi, omdat Kenta aan zijn team had beloofd te zullen scoren voor zijn op 22 september in Japan geboren dochtertje Yuzu. Hij was de keizer te rijk! En 8 minuten later dacht Steijn van Heijningen "laat ik er ook 1 voor Yuzu doen!". Met 0 -2 op het scorebord bij Bloemendaal ga je toch denken dat er mooie dingen gaan gebeuren. Welnu, dat is om allerlei redenen niet echt zo gelopen. Het team moet het zelf doen en volhouden en zich niet laten afleiden. Laten we het erop houden dat het fluiten hier en daar wat afleidde en het momentum uit het spel haalde. Op slag van rust vloog er een merkwaardig gegeven strafcorner in het HGC doel: 1-2. Na rust had H1 HGC geen goed antwoord op het spel van de tegenstander. Er waren binnen de coronaregels toch best veel HGC fans, die beleefd klapten voor de goede acties van het team. Maar er werd ook veelvuldig gefloten op die acties en dan was de kans weg. In de 56ste minuut stond er 3-2 op het scorebord en dat werd ook de eindstand. Als Sam van der Ven niet zo goed het HGC doel had verdedigd had de uitslag ernstiger kunnen zijn. HGC was dichtbij  winst of een gelijkspel, dat is mooi, maar de uiteindelijke 3-2 levert helaas geen punten op.

CORONA AANPASSING PUBLIEK

4 oktober 2020 om 14:45 u 
Heren 1 HGC - Oranje Rood

Er mag géén publiek meer aanwezig zijn tot nader order. Kom dus niet naar de Roggewoning en veroorzaak op het P-terrein niet iets wat als een samenscholing gezien kan worden door handhavers.

Het is de bedoeling dat er een LIVE STREAM van deze match beschikbaar is. Op deze website kan je binnenkort lezen hoe e.e.a. op eigen laptop, tab, smartphone live te volgen is.. Hulde aan de HGC vrijwilligers en derden, die dit mede mogelijk gaan maken,.

Topscorers HGC:

25 sept: Pelle Vos
27 sept: Kenta Tanaka en Steijn van Heijningen (vlnr)

    Uitslagen stand/ programma:
(bron www HOCKEY NL)

Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1: deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk) aan te klikken. Ook op de HGC app. HGC TV

* * *

Foto's:

Google album H1 Bloemendaal - HGC, 27 sept. '20:  

KLIK HIEROPGrote blijdschap voor Kenta Tanaka en baby Yuzu


Steijn van Heijningen en "rookie" Douwe Vis zijn ook blij


(alle foto's © HGC)


Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV