Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Bericht van de Coronacommissie

2-9

Beste HGC-ouders,

 

Afgelopen weekend zijn we het seizoen gestart met HGC meets HGC.

De kinderen hadden zin om te hockeyen en de ouders waren blij dat ze weer langs de lijn konden staan. Door het gespreid plannen van de wedstrijden, het creĆ«ren van een buitenbar en looplijnen in het clubhuis is geprobeerd om er voor te zorgen dat er genoeg bewegingsruimte is voor iedereen. 

Aan alle ouders willen we vragen om langs de boarding & op de tribunes 1,5 meter afstand te houden ten opzichte van elkaar en te klappen in plaats van te juichen/roepen. In het clubhuis en op het terras is zitten verplicht (maximaal 4 personen aan één tafel), tenzij je aan de bar een bestelling doet. 

Afgelopen zaterdag hebben we een waarschuwing gekregen van de handhaving vanwege onvoldoende afstand en juichen. Het is duidelijk dat we alleen met zijn allen er voor kunnen zorgen dat toeschouwers welkom blijven, het clubhuis open kan blijven en de teams kunnen blijven hockeyen. 

Vanaf woensdag 2 september is de leeftijd van registratie aangepast; we vragen iedereen vanaf 13 jaar die het complex betreedt zich te registreren.

Komend weekend zal voor alle teams het seizoen gestart zijn. Alleen met elkaar lukt het om het seizoen ook af te ronden.

 

Hartelijke groeten,

De Coronacommissie


Klik hier voor het Coronaprotocol

 

HGC TV