Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

HGC Schaft 3 Desinfectietorens aan !

17-7

Om klaar te zijn voor de herstart van de competitie en aan alle voorschriften te voldoen heeft HGC onlangs, via ex HGC'er Marnix Meurs, 3 desinfectietorens aangeschaft (Desinfectietoren.nl)

 

Marnix heeft HGC een mooi aanbod gedaan en is zelfs een stapje verder gegaan.

 

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar desinfectietorens bestel ze dan bij Marnix (06-40374815). Vermeld daarbij dat u via HGC bij hun terecht bent gekomen, in dat geval ontvangt HGC een vergoeding. 


Graag horen wij via [email protected] als u desinfectietorens e/o accessoires bij Marnix aangeschaft heeft.

Desinfectietoren.nl


Onze missie is om er samen met u voor te zorgen dat wij zo snel mogelijk, op een veilige manier, naar het nieuwe ‘normaal’ kunnen.

 

Desinfecteren is onderdeel van onze nieuwe cultuur. Handjes wassen dus. Voor een vergadering, in de wachtruimte bij de tandarts, bij de supermarkt, bioscoop of uw favoriete kledingwinkel.

 

Desinfectietoren.nl combineert elf jaar ervaring in het leveren van zorgartikelen met een vooruitstrevende jonge ondernemersgeest. Door onze uitgebreide kennis van desinfectiemiddelen weten wij feilloos wat een goede desinfectiezuil maakt. Duurzaam RVS, intuïtief design en de beste desinfectie dispenser op de markt: OPHARDT, Duitse kwaliteit met een wereldwijd trackrecord. Maar wel betaalbaar. Samen staan we sterk tegen COVID-19.

 

HGC TV