Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

De "Blauwe Gazellen" bericht van: Esmée Kras (HGC Dames 1)

22-6

Lieve HGC’ers

Na ruim twee maanden helemaal zonder hockey mogen we sinds een aantal weken gelukkig weer trainen! Nog wel op anderhalve meter afstand, maar het is echt heerlijk om weer lekker op het veld te staan met bal en stick en iedereen weer te zien! Natuurlijk hopen we dat we snel weer partijtjes mogen spelen zoals de jeugd!

Hockey stond natuurlijk event een tijdje stil maar mijn dagelijkse leven ging gewoon in volle gang door. Op werk gaat alles via online meetings en wanneer ik na de zomer met mijn master begin heb ik ook vooral online colleges.

Verder woon ik in een studentenhuis in het centrum van Leiden met 21 meiden. Ik heb mij in deze tijd dus ook geen moment verveeld en we hebben heel veel leuke huisactiviteiten gedaan! Wel is dit natuurlijk een super gekke periode voor iedereen maar het maakt iedereen ook creatief in het bedenken van oplossingen voor dingen die voorheen zo vanzelfsprekend waren. Zo begon iedereen hier vol goede moed met elke ochtend een half uur durige home work-out van YouTube. We verzamelde alle yoga matjes, gewichten en als we niet genoeg gewichten hadden vulde we liter flessen. Ook hebben we onze tuin omgetoverd tot een soort mini camping. We hebben een groot zwembad opgezet, pallets verzameld, deze feloranje geverfd en omgebouwd tot een tuinbank, lampionnen in de hele tuin opgehangen en een vuurkorf gekocht! Zo hebben we deze zomer toch nog een beetje het gevoel dat we op vakantie zijn!

Hopelijk mogen we snel weer wedstrijden spelen en zien jullie binnenkort weer langs de lijn!:) Tot snel!

Liefs,
Esmee Kras 

HGC TV