Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Mini's

Aan alle jeugdleden, volwassenen en vrijwilligers die zich dit seizoen hebben ingezet voor de Mini’s en Funkey’s:

11-6

Supebedankt !


Met je blauwe hart hebben jullie je ingezet om kinderen te laten hockeyen en meegeholpen om stappen te zetten in het jeugdbeleid 2.0.
Dat is nou precies de kern van een familie hockeyclub. Het verenigen van jong en oud die samen de schouders er onder zetten. Jullie horen bij de club!

Om Berend Rubingh (KNVB) maar aan te halen: "Een vereniging is geen bedrijf of supermarkt waar je producten in je boodschappenkar stopt en als consument bij de kassa dient af te rekenen." Het is niet: U vraagt wij draaien, maar HGC is een gemeenschap waar het gezamenlijke doel blije hockeyende kinderen en volwassenen is en iedereen op zijn of haar manier zijn steentje bijdraagt. Zo vormen wij HGC, zijn wij HGC en dragen wij samen HGC.

 

Komend seizoen zoekt HGC weer vele vrijwilligers. Voor de Mini’s en Funkey's zoeken wij mensen met een blauw hart (of die er een willen krijgen) die een van de volgende functies graag zouden willen vervullen:  

·        Lijncoördinatoren voor 1ste jaars F en 2e jaars F

·        Funkey coordinator

·        Trainers, Coaches en managers


   

     Lijkt het jou wat en wil jij ook de Mini's en Funkey's komend seizoen weer lekker laten hockeyen? Meld je dan a.s.a.p. (voor nadere informatie) aan bij [email protected].

 

Allen een fijne, gezonde en sportieve zomervakantie toegewenst en tot ziens op HGC !

 

De minicommissie

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV