Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Indeling 2020-2021 bijna bekend; wat moet u weten

8-6

Selectie- en indelingsbeleid

Na de mini's, bij een leeftijd van tien jaar, stromen de spelers door naar de Jeugd. Een fase waarin kinderen veel veranderingen ondervinden qua sociale en fysieke ontwikkeling. We proberen de kinderen daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Dit doen we door bij teamindeling en teambegeleiding (coaching en training) rekening te houden met deze sociale en fysieke aspecten. Dit doen we onder andere door een zorgvuldige samenstelling van zowel selectie- als jeugdteams.

 

Wat u moet weten…het zal nooit 100 % naar ieders wens zijn…. Dat is schielijk onmogelijk. Maar er is veel energie gestopt in het proces om het zo goed als mogelijk in te delen. Mocht er toch een ‘probleem’ zijn dan kunt u ons altijd benaderen om samen te kijken hoe eea tot stand is gekomen. Met de lange tussenstop door de covid19 crisis missen we helaas wel een periode waarin we de kinderen nog langer hadden kunnen volgen.

 

In de F-E-D delen we de teams in. We hebben de spelers het hele jaar kunnen volgen en laten meerdere indicatoren meewegen voor de indeling (klik hier) en speler bijvoorbeeld uit de D2 ‘opnieuw’ wordt ingedeeld en daardoor in de D3 terecht kan komen bijvoorbeeld omdat hij/zij daar beter op zijn/haar plek is.

 

Extra bijdragen en commitment;

Mocht uw kind te zijner tijd worden uitgenodigd deel te nemen aan een opleidingsteam of selectieteam dan zijn daar enkele voorwaarden aan verbonden. Deelname is een vrije keuze maar indien de speler deelneemt dan committeert hij/zij zich aan de voorwaarden, liefst gesteund door de ouders. Voor de voorwaarden verwijzen we naar het indelingsbeleid (klik hier)  van het selectiebeleid en teamindelingen Jeugd. Dit document is te vinden op de site en zal binnenkort worden herzien ten behoeve van het seizoen 2020 – 2021

 

 

  • ·    MD1-2-3 en JD1-2 benoemen we als ‘opleidingsteams’ ipv ‘selectie’ en voor deze teams zal een extra bijdrage van € 125,00 naast de contributie worden gevraagd.
  • ·   C1-B1-A1 zijn selectieteams en hiervoor wordt net als voorgaande jaren een extra bijdrage van € 250,00 naast de contributie gevraagd.
  • ·    JC2 & MC2 wordt komend seizoen ‘opleidingsteams’ en voor deze teams zal een extra bijdrage van € 125,00 naast de contributie worden gevraagd.

 

 

Voorbereidingen; Fit&Fun (extra bijdrage)

Het nieuwe seizoen start reeds in augustus 2020, en voor selectieteams word je dan al op training verwacht. Hou dus rekening met je vakantie-planning.

 

Aanvang voor de MD1-2-3, JD1-2, JC2, MC2; maandag 24 augustus

 

Aanvang van de voorbereidingen van de selectieteams:

A1 teams vanaf woensdag 12 augustus 2020

B1 teams vanaf donderdag 13 augustus 2020

C1 teams vanaf maandag 17 augustus 2020

    

Alle overige teamtrainingen starten in de week van 24 augustus’20

 

Voor de liefhebbers en thuisblijvers ;

Save te date: HGC dag clinics 2020

E- & F-jeugd; ma. 27. di. 28, do, 30 & vr. 31 juli

 

C- & D-jeugd; ma. 3, di. 4, do. 6 & vr. 7 augustus


 

 

HGC TV