Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

De "Blauwe Gazellen" bericht van: Isis van Loon (HGC Dames 1)

2-6

Lieven clubgenoten, 


Ik hoop dat het goed gaat met jullie allemaal! 


Met mij gaat het top en zal jullie hierbij even meenemen in mijn ervaringen tijdens deze quarantaine tijd. Ik zit nu in mijn examenjaar dus het was aan het begin een beetje stressen met wat er zou gebeuren met de toetsweek en de examens. Nadat wij de toetsweek hadden afgerond kregen we te horen dat er geen examens zouden zijn en hierdoor ben ik dus vervroegd geslaagd voor mijn vwo. Helaas geen examenfeesten, examenreis en examenstunt dit jaar maar er valt niks aan te doen. 


We hebben nu ook al 2,5 maand niet gehockeyd en deze tijd wordt voor mij nog iets verlengd. Ik heb al een tijdje last van mijn rug en heb deze tijd gebruikt om het goed te laten onderzoeken en daaruit is gebleken dat ik rust moet nemen, totdat ik er geen last meer van heb. Nu vul ik mijn tijd dan vooral met core, kracht en fietsen op de hometrainer om toch nog fit te blijven. 


Opvallend genoeg heb ik mij nog geen dag verveeld in deze quarantaine, ik werk zo hier en dan een beetje en doe toch wel leuke dingen met vriendinnen op 1,4 meter, ook al zijn we natuurlijk beperkt in onze optics. Ook geef ik een paar uur per week training aan de jeugd van HGC, dit bevalt mij zeer goed en de kinderen zijn allemaal super enthousiast. 


Even een applausje voor alle vrijwilligers op HGC die dit allemaal soepel laten verlopen. Ik hoop dat dit gauw over is en iedereen gezond blijft! Tot snel op het veld of langs de lijnen!!! 


Liefs Isis  

HGC TV