Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Vrijwilligers bedankt

28-5

Beste betrokkenen bij de HGC jeugd,

 

Coaches, Trainers, Managers, begeleiders, ouders….het seizoen zit er nagenoeg op. Nog even in de ‘oude’ samenstelling trainen, potjes bij de D-E-F  en dan richten we onze blik alweer op het nieuwe seizoen.


De 2e helft van dit seizoen was er 1 om nooit meer te vergeten. Covid-19 raasde ons land binnen en legde alles plat vanaf maart. Hoe hard is dat binnen gekomen en hoezeer hebben we het verenigingsleven gemist!  ‘Eindejaars’ is het altijd een feest. Borrels en teamuitjes ter afsluiting, mini-slotdag, toernooitjes, drieluikjes….helaas allemaal over moeten slaan.

 

Vanaf deze plek willen wij/HGC jullie allen enorm danken voor je betrokkenheid en energie die je er in gestoken hebt. Hopelijk kunnen we dat ‘bedankje’ ook nog dunnetjes overdoen in een ‘fysieke’ hoedanigheid aan het begin van het nieuwe seizoen. Of zoveel eerder als mogelijk wanneer de ‘maatregelen’ tussentijds versoepelen.

 

Afgelopen seizoen hebben we voor de jeugd onder de 12 veel energie gestopt in de nieuwe aanpak volgens de visie 6xvooruit van de KNHB. Met vallen en opstaan hebben we nu onze weg gevonden om alle kinderen de aandacht te geven die ze verdienen. Elk kind is er 1. De ene al wat handiger dan de ander maar allemaal op weg naar hun eigen succes. De volwassen begeleiders (alle betrokkenen) hebben allen hun steentje bijgedragen in dit proces. 

Klik hier voor voor het nieuwe beleid (implementatie voor de F-E-D). 

 

 

De LC/TC van de lijnen zijn, in overleg met o.a. de hoofdtrainers, achter de schermen al druk bezig om te komen tot nieuwe indelingen.  Daarnaast zal gekeken worden hoe we de begeleiding van de teams zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.

De ‘aanstelling’ van de coach/trainer/manager gaat uiteindelijk via de LC/TC. Vanuit de club streven we naar een bezetting met vakkundige trainers en jonge-trainers-in-opleiding en enthousiaste coaches en managers die we ook komend seizoen weer zo goed mogelijk willen gaan begeleiden door workshops en speciale avonden waarin kennisdeling en motiveren/enthousiasmeren centraal zal staan.

 

Ben je nu al enthousiast aan het worden en wil je graag betrokken blijven als coach/trainer/manager/ begeleider? Laat je horen!

Stuur dan graag jouw ‘wensen’ voor 1 juni aan bestuurslid jeugd Adeline vd Kolk; [email protected]

En voor de Etjes en Fjes uiteraard bij Samuel via [email protected]

 

Daarnaast hebben we ook altijd enthousiaste mensen nodig omsamen de club ‘levendig’ te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld commissies voor de bar, evenementen, onderlinge toernooitjes, minie-commissie, training coördinatie, materialen en accommodatie. Het schept een band met de club en hoe meer zielen hoe meer vreugd. HGC, dat zijn we tenslotte samen! Je kan jouw reactie sturen aan Adeline of Samuel maar ook naar onze verenigingsmanager Hans via [email protected] 

 

 

De nieuwe teamindelingen worden eerst voor de A1-B1-C1 selecties bekend gemaakt op 1 juni en die teams trainen vanaf dan ook met de nieuwe selecties.

Voor alle andere teams gaan we nog even door met trainen volgens het huidige schema tot ca. 15 juni. Voor al die teams zal ook dan de teamindeling bekend worden gemaakt

Als de teamindelingen definitief zijn dan zullen we in overleg met een ieder ook naar de samenstelling van de begeleiding voor de teams gaan kijken.

We zijn momenteel aan het kijken of we met alle teams na 15 juni door kunnen trainen tot 1 juli.

 

Laten we er de komende weken een feestje van maken zodat we dit seizoen toch ook met een glimlach af kunnen sluiten.

 

Gegroet,

Helen Lejeune

 

HGC TV