Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

HGC Hockeykampen 2020

10-7

RECTIFICATIE (Data voor de C- & D-jeugd gewijzigd) !!!!

HGC Skills Course Zomer 2020

Op zoek naar dagen vol clinics van Nederlandse tophockeyers, trainingen van onze leukste HGC trainers en veel fun met toffe side events? Schrijf je dan snel in voor de "HGC Skills Course zomer 2020” en maak een keuze uit 2 of 4 dagen!

E en F jeugd: 27, 28 en 30, 31 juli
Deze dagen staan in het teken van "skills en fun”. Samen met Tobias en Friso kun jij je skills een boost geven in combinatie met clinics van Nederlandse tophockeyers! Deze skills kan iedereen bekijken tijdens het toernooi! We zorgen daarnaast ook voor veel toffe spellen. Het HGC water paradijs zal geopend worden, "Shoot the Chicken” zal niet ontbreken en nog veel meer!

C en D jeugd: 27, 28 en 30, 31 juli
Deze dagen staan in het teken van het verbeteren van je hockey skills, het verbreden van je inzicht en dit kun je laten zien in wedstrijdvormen! Wat kun je verwachten?
Samen met onze HGC toptrainers Tobias en Friso ga je aan de slag om je skills te verbeteren in combinatie met toffe clinics van de Nederlandse tophockeyers. We gaan niet alles verklappen, maar de "sleep en scoop clinic” van Bram Lomans zal niet ontbreken! In een 3-tegen-3 toernooi kun jij je skills toepassen, en iedereen laten zien wat je geleerd hebt!

Kortom: super leuke dagen waar je echt bij wilt zijn…!!!


Tijd: 9:00 tot 17:00
Prijzen: 125 euro als je twee dagen komt en wil je alle vier de dagen kost dat 200 euro.

Dit is inclusief shirt, gezonde snacks, lunch en limonade.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 17 juli

Klik hier voor het inschrijfformulier

Bezoekersregistratie
 

HGC TV