Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

"Blauwe Gazellen" bericht van: Floris van der Kroon (speler Heren 1)

8-5

Er is ons gevraagd om een stukje te schrijven over hoe wij als HGC spelers deze corona tijd door komen. Het is natuurlijk voor iedereen een aparte situatie waar ook iedereen op zijn eigen manier mee omgaat. Hieronder vertel ik over hoe ik tot nu toe de situatie heb beleefd.


Gelukkig is voor mij het coronavirus nog niet heel dichtbij gekomen. Zelf ben ik gezond en ook de gene die dichtbij mij staan hebben allemaal geen klachten ervaren. Ik werk sinds vorig jaar oktober als fysiotherapeut bij de jeugd van Sparta Rotterdam en daarnaast nog in een particuliere praktijk. Wanneer de intelligente lockdown van start ging betekende dit dat ik als fysiotherapeut niet meer mijn werk kon beoefen zoals ik zou willen. Daarnaast een misschien nog wel grotere klap was dat we de hockey stop moesten zetten. De sport waar je het voor doet!

Maar ondanks het beperkt kunnen werken en het niet meer kunnen hockeyen ben ik de eerste paar weken van de lockdown goed doorgekomen. Het belangrijkste vind ik gezondheid en de rest pas je je als mens snel op aan denk ik dan. Voor mijn werk betekende dit dat ik veel videoconsulten had en veel online meetings. Even wennen maar het brengt je ook op nieuwe inzichten.


Daarnaast het sportieve gedeelte. Helaas mocht je veel sporten niet meer doen zoals hockey, tennis, golf, toch sporten die ik graag doe. Dus ben ik vaak wezen hardlopen en proberen mezelf een target te stellen. Mocht je nog graag een leuke challenge willen doen mag je altijd aankloppen!


Nu hoop ik dat wij snel weer te horen krijgen dat we weer mogen trainen zodat we volgend seizoen hopelijk naar weer iets moois kunnen gaan toewerken.


Ik hoop dat iedereen gezond en wel is en ik zie jullie hopelijk snel weer op HGC!


Groet Floris
Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV