Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

#helpjeclub

24-4

Beste leden, supporters en vrienden van HGC,

 

Help jij ons deze moeilijke Corona tijd door? Zodat wij samen kunnen blijven sporten op onze club? Steun ons met de #helpjeclub actie en koop nu bartegoed voor straks!

 

We hebben er allemaal (in)direct mee te maken en ervaren de gevolgen van deze bewogen tijden. Ook wij voelen de impact van de lege sportvelden en missen de gezelligheid in het clubhuis op onze club. Eén van de grootste inkomstenbronnen voor onze club is deze horeca. Door middel van deze inkomsten zorgen wij voor de belangrijke en goede dingen om het bestaan van HGC te behouden!

 

Uiteraard doen wij er alles aan om deze situatie door te komen, zodat jij straks lekker kunt blijven sporten of jouw favoriete team kunt komen aanmoedigen. Wij kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, daarom doen wij mee met de #helpjeclub actie! Help jij ons?

 

Wat is de #helpjeclubactie?

Het is met deze actie mogelijk om bartegoed te kopen, wat je kunt besteden in ons clubhuis. Je kunt het vergelijken met een cadeaukaart waarop je een bedrag naar keuze opwaardeert dat je later in de winkel kunt uitgeven. Zo krijgen wij ook nu we gesloten zijn geld binnen en kan jij wanneer de club weer open is dit tegoed besteden. Op deze manier ondersteun jij HGC en zorgen we er samen voor dat we straks weer met zijn alle kunnen sporten!

 

Hoe werkt de #helpjeclubactie?

-         Download gratis de KNIP app 

-         Leeshier de stappen die je moet doorlopen in de KNIP app

-         Registreer jezelf met onze unieke KNIP code: #helphgc

-         Ga rechts onderin naar "Rekeningen”

-         Draai aan het plusje op het wiel en kies jouw gewenste bedrag

-         Reken je bartegoed af met iDeal

 

Je hebt nu het opgewaardeerde  tegoed op jouw KNIP rekening staan voor onze club. Dit tegoed kan je uitgeven bij de bar in ons clubhuis. Dit doe je d.m.v. het scannen van de QR code bij de bar met de knop "Mobiel betalen” in de app. Let op! Dit tegoed is alleen te besteden bij onze club.


Actie: Stort voor 31 mei as. en ontvang EXTRA bartegoed !

-       Stort u €   50,00 dan ontvangt u €   5,00 tegoed extra !

-         Stort u € 100,00 dan ontvangt u € 15,00 tegoed extra !


Wie kan er meedoen met de #helpjeclub actie?

Iedereen die HGC een hart onder de riem wil steken en ons wil steunen! Dus leden, familie, vrienden, kennissen en supporters help ons en doe mee met deze mooie #helpjeclub actie!

 

Voor meer informatie kan je kijken op www.twelve.eu/helpjeclub. Doe je mee met de actie en wil je dit graag delen, zodat ook andere hun club helpen? Graag! Deel jouw favoriete teamfoto, actiefoto of clubfoto van HGC en gebruik de hashtag #helpjeclub om zoveel mogelijk mensen in Nederland te bereiken hetzelfde te doen voor hun club!

 

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten

HGC TV