Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Algemeen

Bericht van het bestuur

23-4

Beste HGC-ers,

 

 

Als eerste hopen we dat het goed met jullie gaat, en dat een ieder in goede gezondheid thuis is.

 

Trainingen en wedstrijden

Jullie hebben het vast gezien; afgelopen dinsdag heeft het kabinet vervolgmaatregelen aangekondigd om het coronavirus in Nederland verder in te dammen. Veel van de ‘intelligente lockdown’ maatregelen blijven van kracht tot in ieder geval 20 mei, maar we zijn heel blij dat de trainingen voor de jeugd weer mogen beginnen. We zijn hard aan de slag om de trainingen weer snel en veilig op te starten. Daarbij volgen we de protocollen van de KNHB en de gemeente Wassenaar. Meer informatie over de trainingen delen we zo snel mogelijk via de website en de team managers.

 

Helaas mogen er nog geen wedstrijden gespeeld worden, en dat betekent dat de competitie 2019-2020 nu beëindigd is. In deze uitzonderlijke situatie heeft de KNHB aangegeven dat er geen kampioenen worden uitgeroepen en geen promoties of degradaties worden doorgevoerd.

 

HGC – dat zijn wij allemaal

Dat het een uitzonderlijke situatie is, dat voelen we allemaal. Als bestuur missen we - net als velen van jullie - het hockey en de sfeer op de Club enorm; de trainingen, de spanning bij de wedstrijden, de onderlinge contacten en het zeker ook het drankje na de wedstrijd.

 

Naast het feit dat we een tijd niet hebben kunnen trainen en hockeyen hebben we elkaar ook al lang niet meer gezien. En dat missen we enorm. We proberen op allerlei manieren het clubgevoel levend te houden, bijvoorbeeld via de trainings-filmpjes voor de jeugd, Gazelle TV en de Blauwe Gazellen rubriek op de website. We vragen ook jullie, leden, ouders, vrijwilligers en supporters om naar elkaar te blijven omkijken – blijf in contact, via de team apps, via de trainers, met elkaar; juist ook nu we elkaar niet meer tegenkomen op de Club. Samen zijn we 1 team en samen zijn we sterk genoeg om door onze moeilijke tijden komen.


Opzegtermijn

Vanwege de coronacrisis heeft het bestuur besloten de uiterste opzegdatum voor leden met een maand te verschuiven naar 1 Juni 2020. We hopen dat dit helpt voor (ouders van) leden voor wie andere plannen, bijvoorbeeld voor buitenlandse reizen, mogelijke vriendenteams en studie nog onzeker zijn.

 

ALV

Op 4 juni aanstaande zal onze ALV plaatsvinden. Op dit moment ziet het er helaas naar uit dat we dit deze keer niet face-to-face kunnen doen. Daarom willen we graag bekijken of we de vergadering digitaal kunnen houden. Mochten er HGC-ers zijn die ons daarbij kunnen ondersteunen, met name met een goed werkende IT oplossing, dan horen we dat graag!

 

We nodigen alle leden van harte uit om aanwezig te zijn. Het bestuur zal tijdens de ALV haar plannen delen voor de Club en een update geven over de financiële situatie. Daarnaast zal er gestemd worden over het budget voor het volgende seizoen. Dit is de kans om mee te praten en mee te bouwen aan een gezonde club. Want HGC – dat zijn wij allemaal.  


Tenslotte
We willen jullie allemaal van harte bedanken voor de team-spirit en flexibiliteit die we de afgelopen weken gezien hebben. We willen ook de mensen bedanken die in deze intensieve periode met raad en daad hun steentje bijdragen aan de Club en aan ons als bestuur. Jullie allen maken ons de club die we zijn!

 

Onze club kan in deze tijd ook rekenen op de steun van veel ondernemers en sponsoren en daar zijn we erg blij mee. Zeker ook omdat zij het zelf ook moeilijk hebben in deze coronacrisis. Daarom willen we ook hen hartelijk bedanken voor hun steun.

 

We hopen jullie allen weer gauw terug te zien op de Roggewoning,

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Namens het HGC bestuur

Gorrit Jan Blonk, voorzitter

Bezoekersregistratie
 

HGC TV