Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Bericht omtrent hervatting trainingen voor de jeugd

1-5

Beste ouders van de jeugdleden van HGC,

 

Het is zover! Vandaag heeft HGC toestemming gekregen van de gemeente Den Haag om de trainingen voor de jeugd op te starten. Vanaf dinsdag 5 mei gaan al onze jeugdteams weer beginnen met één keer per week trainen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Met inachtneming van het KNHB-protocol (klik hier)het sportprotocol van het NOC*NSF en de richtlijnen van de gemeente is er een HGC-protocol (klik hier) opgesteld. Zo hopen we er met elkaar voor te zorgen dat de club een veilige plek blijft om te trainen. Het complex is alleen geopend voor de door HGC georganiseerde trainingen. Vrij trainen is helaas nog niet mogelijk. 

 

De organisatie van de trainingen en de routing op het complex zijn door de maatregelen anders dan we gewend zijn. Dit betekent dat je vaak moet afwijken van de vertrouwde en kortste route, maar dit alles is in het kader van de veiligheid. Zo zullen wij de ingang bij de Schapenweide gaan gebruiken voor het betreden en het verlaten van het terrein. Voor verdere informatie en invulling van het hockeyen tijdens Corona verwijzen wij naar het HGC-protocol.

 Met het opstarten van de hockeytrainingen is helaas nog geen sprake van een herstart van het verenigingsleven omdat het clubhuis gesloten blijft en we op dit moment ouders/verzorgers niet toe kunnen laten op het complex (alleen de spelers, trainers, toezichthouders & corona-coördinatoren kunnen terrein betreden). Wat we wel kunnen bieden aan onze jeugdteams is de vertrouwde weg naar de club, je stick weer in je handen, weerzien met je teamgenoten en sporten in de buitenlucht. In verband met de anderhalve meter-regel krijgt ieder team meer ruimte op het veld. Dit heeft gevolgen voor de indeling en het trainingsschema. De trainingstijden staan in de HGC app.

 

 

 

Vrijwilligers gevraagd

 

Met elkaar gaan we er alles aan doen om voor iedereen op ons complex een zo veilig mogelijke situatie te scheppen. Om dit alles in goede banen te leiden zullen er vanuit de teams vrijwilligers nodig zijn die bijvoorbeeld de rol van toezichthouder of extra trainer op zich willen nemen. Dit verzoek zal binnenkort via de lijncoördinatoren en managers van de teams uitgaan.

 

Hartelijke groeten,

 

 

Commissie Sportplezier HGC

 


 

 

HGC TV