Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

H1 HGC - Den Bosch, winst, 3 - 2

14-11 Zondag 10 november 2019


Weer zo'n wedstrijd waarvan je weet dat ie knap lastig is. In de hoofdklasse kan je in dit seizoen eigenlijk nauwelijks zeggen dat het gemakkelijk is. Met name in het linkerrijtje hijgt men in elkaars nek. Den Bosch draait goed dit seizoen, dus HGC was goed voorbereid. In de eerste helft was HGC duidelijk de bovenliggende partij, maar in na rust was Den Bosch nadrukkelijk aanwezig. De 3-1 werd in de 50ste minuut uitgebouwd naar 3-2 en dan hoop je dat HGC volhoudt en niet met een 3-3 of erger het veld af moet. Maar dat was niet het geval. Onze mannen en vooral ook keeper Sam van der Ven hielden stand en de belangrijke 3 punten zaten weer in de tas van HGC. Dat is mooi en plaatst het team op positie 3 in de ranking, waarbij aangetekend zij dat Kampong en HGC nog 1 wedstrijd minder hebben gespeeld dan de rest (door de EHL).

16' 1-0
Kenta Tanaka
20' 2-0
Maico Casella
47' 3-1
sc
Steijn van Heijningen

De Mini's van de Week leveren altijd een enorme bijdrage aan het succes van de topteams. Dat was deze keer een combinatie van de gevaarlijke teams J8E1 en J8E2. De gelukkigen waren Olivier van Roijen, Ollo den Tex, Gabriel Fokke, Boudewijn van Nieuwkerk, Hector van Doorn, Wiebe de Jong, Abel Hoitsma, Cees Slager en Tijn van de Kolk. De Heren hadden een geweldige middag met hun helden van Heren 1.En HGC was deze dag in India-sferen om zo ook Devindar Walmiki en Harjeet Singh een thuisgevoel te geven. Er waren supporters uit India er was Bollywood muziek, India's eten etc.
Lees over Walmiki, hockey, HGC, India in het webartikel van HOCKEY NLHet team traint deze week op dinsdag, woensdag en donderdag en dus niet op vrijdag om zich zó optimaal voor te bereiden op het zware dubbele weekend met wedstrijden op zaterdag 16 én zondag 17 november.

zaterdag 16 november 2019
om LET OP! 14:15 uur UIT Heren 1 Amsterdam vs HGC
in Amstelveen/kom aanmoedigen allemaal!

zondag 17 november 2019
om 14:45 uur THUIS Heren 1 HGC vs Almere
ook daar hoopt het team natuurlijk veel HGC-blauw te zien.

Gescoord op 10 november 2019:

    

vlnr Kenta, Maico en Steijn (sc)
 Stand en programma:
bron www hoofdklassehockey . nl

Pers:

HOCKEY NL:

"HGC verslaat Den Bosch na boeiend gevecht"


==========

Videosamenvatting:

Videoverslagen van de wedstrijden en interviews van Heren 1 en Dames 1:

deze zijn op de homepage van de HGC website (rechter balk) aan te klikken. Ook op de HGC app HGC TV

=================

Foto's:

nog tegoed een Google album 3 november
H1 Tilburg-HGC 0-6 : KLIK HIEROP

Google album 10 november
H1 HGC-Den Bosch 3-2: KLIK HIEROP

(alle foto's © HGC !)


 

HGC TV