Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

HGC JC1 speelt voorronde EHL U14

19-11

Dankzij de kwalificatie van HGC Heren 1 voor de EHL mocht HGC JC1 op zondag 17 november de Nederlandse voorronde voor de teams Under 14 spelen tegen Bloemendaal JC1 en Kampong JC1. Het was een schitterende winterse dag en gelukkig kon er om 9 uur ‘s ochtends bij HGC toch worden gespeeld.  

De eerste wedstrijd tegen Bloemendaal werd na een zoekende start vrij eenvoudig met 2-0 gewonnen. HGC had daarna even rust terwijl Kampong met 6-0 van Bloemendaal won. Alleen het winnende team zou door gaan naar het internationale EHL toernooi U14 en dus kwam het aan op de laatste wedstrijd. HGC kwam tot twee keer toe op achterstand tegen Kampong maar vocht terug en ondanks een felle eindstrijd eindigde de wedstrijd met 2-2 in een gelijk spel.  

Daarmee werd Kampong op doelsaldo eerste. JC1 van HGC baalde flink maar heeft vol overgave een paar mooie wedstrijden gespeeld die door de KNHB geweldig waren georganiseerd. Na de wedstrijden stond er in het Oude Café nog een lunch voor alle teams klaar en werden tussen de spelers wetenswaardigheden uitgewisseld over de competities in Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Al met al was het een prachtige, sportieve zondagochtend! 

HGC TV