Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

Zonovergoten FIT and FUN!!!!

5-9

Zonovergoten FIT and FUN!!!!

 

Afgelopen drie weken hebben ruim 350 kinderen meegedaan aan Fit and Fun! Half augustus startten de selectieteams en op maandag 26 augustus jl. stonden maar liefst 100 enthousiaste deelnemers uit de lijnteams klaar om te beginnen. Onder supervisie van Ewout en HP is er ook dit jaar een geweldig hockeyprogramma bedacht en uitgerold! Het was erg warm dit jaar, maar jullie hebben er weer een groot succes van gemaakt!!!

 

Graag willen we Dames en Heren 1 en Jongens A1 en Meisjes A1 bedanken voor hun bijdrage aan de trainingen. Echt super! De (jongste) jeugd heeft van jullie genoten! Handtekeningen werden verzameld! Hopelijk kunnen we een volgende keer weer op jullie rekenen!

 

Verder dank aan onze hoofdsponsor ABN AMRO en Indian Maharadja die het weer mogelijk hebben gemaakt om de deelnemers blij te maken met prachtige shirts. De velden waren oranje gekleurd en we zullen ze nog veel terugzien op onze velden en bij komende events!

 

Graag willen we ook alle ouders bedanken, die op de achtergrond geholpen hebben. En last, but not least: een groot dankwoord aan Erik Engels, die gedurende al die weken heerlijke lunches en diners heeft verzorgd, en aan Hans Wentel (onze verenigingsmanager).  Jullie hebben ervoor gezorgd hdat het ook buiten de training heerlijk genieten was op HGC!!!


  

HGC TV