Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Jeugd

FIT AND FUN EDITIE 2019

6-6 FIT AND FUN EDITIE 2019 


Het hockeyseizoen zit er bijna op en binnenkort begint een heerlijke zomervakantie. Zin om aan het einde van een lekkere, luie vakantie weer te gaan hockeyen? HGC organiseert een speciaal programma voor haar eigen A,B,C,D, E en 2e jaars-F-jeugd in de laatste week van de zomervakantie. 

Programma 26 t/m 30 augustus 2019 

Maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 en vrijdag 30 augustus (donderdag vrij): 2 uur training, sport en spel met aansluitend een gezonde snack of lunch. Het programma staat onder leiding van onze professionele trainers en HGC A en B jeugd. En wellicht een training van 1 van onze eigen Heren 1 of Dames 1 spelers. 

A, B, C en D jeugd 
  • De tijden worden bepaald afhankelijk van het aantal deelnemers.
  • Bij minimaal 9 deelnemers uit hetzelfde team wordt de training per team gegeven. 
E en F Jeugd 
  • Tijden worden bepaald a.d.h.v. beschikbaarheid Dames & Heren 1 
  • Er is plek voor max. 80 kids 
  • Bij veel meer aanmeldingen kan een nieuwe tijd worden toegevoegd 

Indien wij te weinig aanmeldingen hebben om spelers op hun niveau in te delen nemen wij zo spoedig mogelijk (uiterlijk 1 augustus) contact op. 

Kosten 
€ 95,00 p.p. 1 week Fit and Fun oftewel 8 uur training en een gezonde snack/lunch na afloop, inclusief een Indian Maharadja shirt en een bidon. 

Inschrijving 
Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus as. Bij het bereiken van het maximale aantal inschrijvingen, zal de inschrijving eerder gesloten worden. Dus, schrijf je nu in en klik hier

Vragen 
Heb je vragen? Dan kun je mailen naar [email protected]

 

HGC TV