Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Terugblik halve finale H1 HGC in play-offs

20-5 De halve finale in de play-offs om het landskampioenschap Heren Hoofdklasse is met veel inzet gespeeld.


WOENSDAG 15 MEI 20.30 UUR
H1 HGC-Kampong  2 - 5

HGC heeft zich een goed gastheer getoond bij de ontvangst van H1 Kampong en supporters op woensdagavond 15 mei j.l. HGC was er ook klaar voor. Er was een mooie tribune, er waren buitenbars, the Pink Ladies waren weer paraat. En er waren inderdaad voor een woensdagavond in het schooljaar best veel supporters naar de Roggewoning gekomen. Dank aan de organisatie o.l.v. Robert Sonneveld en verenigingsmanager Hans Wentel.

Voor analyses van de wedstrijd verwijzen wij naar de dagbladen, Hockey NL etc. Kampong was beter en dat was helder. De uitslag was helaas 2-5. En dan weet je dat je die zaterdag erop bij Kampong wel wat moet laten zien

   

Max Plennevaux en Olivier van Tongeren scoorden voor HGC

Video:
Voor samenvatting van de wedstrijd/interviews op 15 mei, kijk op de homepage www.hgc.nl of op de HGC-app naar "HGC TV ".Foto's:
KLIK HIEROP voor een fotoalbum 15 mei H1 HGC-KampongZATERDAG 18 MEI 16.00 UUR
H1 Kampong - HGC       3 - 2

De zon scheen in Utrecht. Het stadion van Kampong was goed gevuld met toeschouwers. Er was helaas niet voorzien in een eigen vak voor HGC supporters, zoals eigenlijk de regel is. Maar dat mocht de pret niet drukken.

De HGC-ers zagen een veel gretiger en beter spelend HGC dat zelfs op voorsprong kwam. HGC had deze partij ook kunnen winnen. Waarbij overigens aangetekend zij dat ook HGC kampte met blessures en bijna-blessures. Bij de 2-2 werd er al voorzichtig aan shoot-outs gedacht. Door scheidsrechterlijke consternatie werd het op 't laatste moment nogal "rommelig" en greep Kampong zijn kans en noteerde de 3-2. De finaleplek ging naar Kampong. Maar beste HGC-ers doordat Bloemendaal uiteindelijk van Amsterdam won, is de strijd om de 3e plaats een belangrijke geworden. Er valt een EHL ticket te halen !!!!Ashley Jackson scoorde 2x (sc en sb)

HOCKEY NL

Paul van Ass baalt: 'Onterechte groene kaart Seve speelde wel mee'

De coach van de bezoekers benadrukt dat de groene kaart van zijn zoon niet doorslaggevend was zaterdag. ‘Over twee wedstrijden kwamen we ten opzichte van Kampong tekort. 

Video:
Voor samenvatting van de wedstrijd/interviews op 18 mei, kijk op de homepage www.hgc.nl of op de HGC-app naar "HGC TV ".Foto's:
KLIK HIEROP voor een fotoalbum 18 mei H1 Kampong - HGC


VERVOLG om 3e en 4e plaats

HGC SUPPORTERS KOM AANMOEDIGEN !

woensdag 22 mei UIT  20:30 u H1 Amsterdam - HGC
zaterdag 25 mei THUIS 16:00 u H1 HGC - Amsterdam
(indien nodig) zondag 26 mei thuis 16:00 u: H1 HGC-Amsterdam


alle foto's (C) HGC

 

HGC TV