Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto
Nieuws afbeelding Tophockey

Heren 1 HGC 3e en in de play-offs !

14-5 Jawel, het zou moeilijk worden en dat was het ook. De fans verwachtten net als team, coach en begeleiding veel... maar het zat er vandaag niet in. Teleurstelling? Nee, want het is toch niet niks dat Heren 1 HGC fier als derde eindigt in de Hoofdklasse en een play-offs plaats heeft bereikt. Grote hulde daarvoor aan het team en coach Paul van Ass c.s. Op HGC wordt door een grote groep van vrijwilligers op alle fronten en alle gebied alles op alles gezet om woensdagavond 15 mei een strak visitekaartje af te geven. Een waar stadion zal er zijn en Heren 1 is erop gebrand om zich voor de ontmoeting met Kampong onlangs op HGC te revancheren.


Een terugblik op zondag 12 mei 2019:

Het was een drukte van belang op een zonnig HGC. Dames 1 speelde om 12.45 u thuis tegen Push uit Breda. Het werd 2-2. De dames vechten voor promotie naar de hoofdklasse.

Vóór de wedstrijd van Heren 1 was er om 14.00 u een ontvangst georganiseerd voor sponsoren, business club, de vrienden van D1 en H1, in samenwerking met hoofdsponsor ABN AMRO en dames shirtsponsor Voerman. HGC oud-international Robbert Delissen gaf er zijn bekende vlammende voorbeschouwing op de wedstrijd, waarin ook zijn broer HGC coryfee Marc Delissen en hun oud-teamgenoot en huidig coach Paul van Ass aan het woord kwamen.De conclusie was dat HGC ongelofelijk blij is dat van Ass in zijn eerste jaar als coach de play-offs wist te bereiken. Maar ook dat het een moeilijke klus zal gaan worden in die play-offs! Eerst moest de laatste wedstrijd van de reguliere competitie nog gespeeld worden. De nummer 1 van de ranglijst Bloemendaal was te gast op HGC.

Het was inderdaad een moeilijke wedstrijd waarin de mannen van HGC geen kans zagen om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Bloemendaal domineerde. De bezoekers scoorden 4x en HGC captain Seve van Ass wist vanuit een strafbal de eer te redden. Coach van Ass was niet blij om met 1-4 het veld af te gaan. Maar de play-offs plek was uiteindelijk geheel veilig.

De Mini's van de Week hebben genoten. Het waren deze keer Kiki Bos en Puck Veeneman.

 


The Pink Ladies straalden als altijd en wisten daardoor een druk gebeuren rond hun tap te creëren. Dank dames voor deze gezelligheid. Verloren, máár wel naar de play-offs. Dat moest gevierd worden


Na afloop van de wedstrijd was er nog een gezellige "meet and greet", met de spelers van Dames 1 en Heren 1 HGC, met hapje en drankje, voor de sponsoren, businessclubleden, de vrijwilligers die zich specifiek inzetten voor de tophockeyteams en ook voor de ouders van de spelers. Het was perfect verzorgd allemaal. Met speciale dank aan ABN AMRO.Voor Heren 1 wordt alle energie nu dus gericht op die play-offs serie, halve finale, die woensdagavond 15 mei om 20.30 uur begint tegen de nummer 2 Kampong. De returnmatch is in Utrecht zaterdag 18 mei om 16.00 uur. Indien nodig is er een beslissingswedstrijd ook op Kampong, op zondag 19 mei ook om 16.00 uur. Kom aanmoedigen. Voor kaartverkoop 15 mei en nadere informatie kijk op de HGC website: KLIK HIEROP. Op is op! veel supporters worden verwacht ook van Kampong. Auto parkeren kan niet op de Roggewoning, wel bij Duindigt. Beter dus: kom op de fiets, lopend of met OV.


Voor de kaartverkoop 18 (19) mei ga naar de website van Kampong: 

KLIK HIEROP

TOT WOENSDAG 15 MEI OP HGC


Topscorers HGC

Op 3 mei scoorde Seve van Ass (sb)


v


Stand per 5 -5-'19


Pers:

AD/Haagsche Courant dd 13-5-'19 een artikel van Kees Romijn

Een slechte generale..........

Video:
Voor samenvatting van de wedstrijd van 12 mei, kijk op de homepage www.hgc.nl of op de HGC-app naar "HGC TV ".

Foto's:
Voor foto's van 12 mei: bekijk het Google album H1 HGC:

KLIK HIEROP


Steijn van Heijningen actie


doelman Sam van der Ven had het té druk

alle foto's (C) HGC


 

HGC TV