Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto Clubfoto

Sponsor mogelijkheden

Bouw mee en word sponsor van HGC!

Op HGC bieden wij diverse manieren om uw bedrijf op te laten vallen bij de leden, bezoekers en zelfs op televisie. Van Marketing Partner proposities rondom specifieke thema’s (Heren 1, Dames 1, jeugd, recreatie) tot reclame doeken op de velden, uitingen op de NarrowCasting schermen in het clubhuis en uiteraard de HGC website.

Als u hier meer informatie over wilt ontvangen verzoeken wij u om contact op te nemen via [email protected]. Onderstaand volgt alvast een beknopt overzicht van de mogelijkheden:

 

Marketing Partner

Een Marketing Partner kiest een specifiek thema binnen de vereniging en ondersteunt de vereniging met financiële middelen of diensten. Als tegenprestatie ontvangt de Marketing Partner een op maat gemaakt sponsor pakket waarmee de wederzijdse doelstellingen bereikt kunnen gaan worden.

Thema’s:
Heren 1, Dames 1, jeugd, accommodatie, duurzaamheid & senioren.


Huidige Marketing Partners:
The Indian Maharadja, Pronova, Riverdale, HERIDAS Womenswear, Royal Swinkels Family Brewers, Wittebrug, Koffiemax, Nationaal Monument Oranjehotel


Media Sponsor

Op HGC bieden wij diverse media uitingen waarmee u uw bedrijf kunt profileren aan de leden en bezoekers van HGC. Een overzicht:

 

  • Reclame doeken langs de velden
  • Uitingen op het Narrow-Casting netwerk in het clubhuis
  • Uitingen op de website en app van HGC
  • Het HGC Sprekers netwerk. Boek een spreker uit het HGC netwerk en een gedeelte van de gage gaat naar de clubkas. Benieuwd wie erop staan? Mail [email protected]
  • Sponsor een auto van een Heren 1 of Dames 1 speler. Bedruk de auto naar wens en help de spelers en speelsters op (de) weg!
  • Adopteer de HGC Koffie Max Tuk Tuk. Heeft u een event en een mobiel koffieapparaat nodig? Boek de HGC Tuk Tuk en een gedeelte van de koffie-uitgaven gaan direct naar de vereniging

 

Media sponsoren die meer dan 1.500 Euro per jaar bijdragen aan de vereniging worden automatisch HGC Blauw vriend. Sponsoren die meer dan 5000 Euro per jaar bijdragen worden automatisch HGC Zwart vriend. Zie pagina van de vrienden.


Voor tarieven en een tailor-made propositie? Mail [email protected]

 
Bezoekersregistratie

Agenda

Er zijn nog geen agendapunten
 

HGC TV